Nějak to uteklo

Nějak to uteklo

2. 12. 2015

Tak jsem si dlouho myslel, že to, co rodiče říkají o běhu života a nedostatku času, je vlastně hloupost. A hle - najednou jsem ve věku, kdy ranní vstávání je spojeno s během na krátkou trať, abych donesl všechny tekutiny v pořádku na patřičné místo. Ve věku, kdy ranní očista je spojena s jednoduchou očistou zubů, protože stačí jen párkrát je přetřít kartáčkem a nalepit. Žádná parandentoza, žádné krvácení dásní, které mne dlouhou dobu pronásledovalo.

S oblékáním to je také jednoduché - nikdo se ne mne koukat nebude, tak vletím do pohodlného oděvu i bot a již jsem venku.

 

stárnutí život
Hodnocení:
(4.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Tak si myslím, že stáří jste popsal krásně a vlastně velmi optimisticky. Prostě už si s ničím nemusíme dělat velké problémy.
Zuzana Pivcová
Myslím, že Váš článek nebyl pojat jako rezignace, nýbrž jako humorná a moudrá nadsázka. Tak to beru. A že je stručný? I zde platí pořekadlo, že "Čím více slov, tím méně pravdy". :-)
Helena Votíková
Zrovinka dneska jsem dělala přednášku na téma "Tu kolínskou používej i když nikam nejdeš".... :-)) Krásný den.
Alena Tollarová
A někdo zase musí a musí a musí!
Hana Rypáčková
Moje řeč, netlačit na pilu. A třeba pod postelí noční hrnec.
Michaela Přibová
Pane Jaroslave, pobavil jste mě. Máte nadhled a humor. To je skvělé. Děkuji.
Alena Tollarová
A kampak jdete?
Dagmar Bartušková
To byl fofr!
Miroslav Štorch
Líbí se mi autorovo humorné a úsporné vyjádření toho podstatného. Některé autorky na i60-ce varují na začátku článku, že přečtení jejich dílka bude trvat 10 minut. " Hodně mluvit a hodně říci není totéž " jak údajně říkal Homér. "Čas letí "- říkaji často přísloví.
Lidmila Nejedlá
Pane Jaroslave, neodbývejte se! Nevíte, koho potkáte. Chtěla bych tak upřímného člověka potkat a nechala bych na něm oči...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...