Jak milé
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak milé

30. 8. 2015

Ten čtyřlístek je pravý a čerstvý, vzácné přání.

Vzpomínám, když jsem byla malá, měla jsem tetičku, řídící učitelku, a ta mi vkládala čtyřlístky do knížek. V penzi vedla knihovnu, já jsem ji moc ráda navštěvovala a prohlížela knížky s obrázky. Moje nejmilejší byla Josef Lada "Dětem".

Při promenádě s Lidmilou parkem v Poděbradech jsme se zastavily u postavičky krtečka s deštníkem a Lidmi říká: píšu knížku vnoučkovi i o něm. Milé, že.

Čas běží. Při mém "představení se" a diskusních příspěvcích došlo k nedorozumění. Příběh o pejskovi se mi líbil! I já mám pejsky a mám je také ráda. Próza "Varovná", neporozuměla jsem jí.

Chtěla bych Vás požádat o přízeň a přátelství.

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Dezinatéři a návrháři, kdysi se například na tričkách nosili srdce, zvířata, flitry, nyní je in nápisy v cizí řeči. Takovému čtyřlístku by každý rozuměl. Představuji si družičku na svatbu, jako vyšitou.
Jitka Mošovská
Budu ráda, když toto přání, obletí třeba celý svět.
Jitka Mošovská
Přátelství zraje jako víno. Tak na brzkou viděnou.
Zuzana Pivcová
Vlastně ani dost dobře nevím, proč jste tehdy svůj pobyt na i60 ukončila, ale myslím, že kvůli nějakým momentálním nepokojům. Na tom vlastně ale zase tak moc nezáleží. Když se takhle člověk vrátí, dělá to snad po zvážení a dobrovolně. Jsem ráda, že pro Vás i60 nezůstalo cizí.
Libor Farský
Hlásím se do uvítacího výboru. Až najdu pětilístek, určitě Vám ho pošlu do Vaší sbírky. Jen ty oči už tak neslouží..
VANDA Blaškovič
Jak milé, opětné setkání...Jitko, ahoj!
Lidmila Nejedlá
jitko, na čtyřlístky si potrpím, mám jich vždy několik v zásobě a dávám je lidem, které mám ráda. Proto jsem ho vlepila i do přání k Tvým šedesátinám. Vítej mezi přátele "íčka". Jsem ráda, že Tě tu zase máme.
Alena Tollarová
Jé, to koukám. Zrovna nedávno jsem se na chatu ptala, jestli někdo něco o Tobě, Jitko, ví. A teď jsi se objevila. Sice musím přiznat, že článku moc nerozumím a jiný jsem na Tvém profilu nenašla, ale to nevadí. Tak vítej.
Olga Štolbová
Ahoj Jitko, proč ne. Přátel není nikdy dost a tady nás je. Vítej mezi námi ! Letňan máme společnou fotku, vzpomínáš?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...