Začíná knižní veletrh
Nekonečný proud času

Začíná knižní veletrh
Nekonečný proud času

8. 10. 2015

Přijměte pozvání do Havlíčkova Brodu, kde se v KD Ostrov koná jubilejní 25. Podzimní knižní veletrh. Letošní motto veletrhu je Nekonečný proud času. U přestřižení zahajovací pásky budou starosta města i spisovatel Michal Viewegh.

Podzimní knižní veletrh proběhne od 9. do 10. 10. 2015 a svou účast přislíbilo, jako každoročně, kolem 160 nakladatelů a 100 spisovatelů. Loni jej navštívilo asi 16 000 lidí: knihkupců, knihovníků a čtenářů. I překladatelé z jiných zemí letos tento veletrh navštíví. V programu nazvaném Trh spisovatelů nabídnou své knihy k překladu přímo autoři. Programovou novinkou bude také několik kolektivních pořadů, v nichž se představí sdružení amatérských literátů Druhá múza a autoři a redaktoři Pravého domácího časopisu.

Součástí doprovodného programu budou tradičně besedy s autory, autorská čtení, představení knižních novinek, přednášky a výstavy. Nebude chybět ani autogramiáda některých spisovatelů jako například pana Václava Větvičky.

Vstupenky jsou slosovatelné. Nahlédnutí na tuto akci určitě stojí za to. Knihy všech skupin a žánrů. Možná potkáte známou osobnost, prolistujete knihu oblíbeného autora, pokocháte se pohledem na dávno zapomenuté pohádky nebo nakoupíte mapky na cesty.

Pestrý program je zde: http://www.hejkal.cz/trh/program.asp

knihy naše tipy veletrh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Je škoda, že veletrh mám tak trochu z ruky, určitě bych se ho zúčastnila. Je dobře že i v době internetu a čteček je stále zájem o knihy.Líbil se mi výrok pana prezidenta, že kniha je nejlepší přítel.
Jaroslava Handlová
Na veletrh jdu zítra a už se moc těším.
Jana Šenbergerová
Tak jsem si pečlivě přečetla program a je opravdu velmi pestrý. Škoda, že tak daleko.
Naděžda Špásová
Pěkná pozvánka, bohužel z ruky. Václava Větvičku ráda poslouchám. Jsem asi 35 let v KK a knihy kupují dodnes. Tenhle týden to byl poslední Simmel.
Vladka Steinová
Je to velmi dobrá akce, knihy od profesora Větvičky mám doma všechny,pana Větvičku zbožňuje, respekt. jeho knihy a vyprávěni v rozhlase moje 90 letá maminka.
Zuzana Pivcová
Těm, kteří bydlí blízko, tuto šanci přeji, i kdybych nic nekoupila, zajímal by mě už jen celý ten ruch kolem a o co mají lidé zájem.
Jiří Novotný
Moc lákavá pozvánka.Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.