Miluji tě okamžitě aneb
Láska na první pohled

Miluji tě okamžitě aneb
Láska na první pohled

14. 7. 2012

Psal se rok 2009, letní měsíc červenec, kdy jsem se vypravila s mým psíkem ke zvěrolékaři na očkování. Zjistila jsem, že se pan veterinář přestěhoval na jiné místo. Vypravila jsem se tedy ono zdravotní místo pro zvířátka hledat.

Prošla jsem kolem polikliniky u pivovaru, říkala jsem si, je to ono správné místo? Něco mi říkalo - jdi dál. Tak jsem hlas poslechla a pokračovala dál v cestě. Najednou v dáli vidím mužskou postavu. Přibližuji se,  až stojím u pěkného muže, kterého se mile ptám: Nevíte, prosím Vás, kde je tu zvěrolékař? Jeho modré oči, tak krásné, na mne hleděly, a mě v ten okamžik bylo tak krásně... Odpověd´zněla "slečno nevím, mám také psa, ale ještě jsem s ním u zvěrolékaře nebyl. To najdete."

Oba jsme se podívali na stejné místo o kus dál, jako bychom měli stejné myšlenky. Měla jsem pocit jako bych ho znala spoustu dní. Já doplnuji jeho slova: Mělo by to být někde u pivovaru. Můj princ povídá: To se ale musíte vrátit zpátky. Děkuji mu s úsměvem a jdu zpět. Najednou ho cítím za zády, otočím se a on na mne promluví, že se mi na cestu zeptal. Vysvětluje... stojíme tak blízko sebe a já cítím v srdci krásný pocit zamilovanosti. Loučím se se slovy: Jste moc hodný a mladý muž na mě překrásně mrká.

Jsou to již tři roky a já mého prince nosím stále ve svém srdci a doufám, že přijde den, kdy ho opět potkám. A budu mu moci ještě jednou poděkovat a hlavně mu říci dvě krásná slova - miluji Tě.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vendula Jirásková
Zuzanko, děkuji za užitečnou radu.Příjemný den
Zuzana Pivcová
Vendulko, lásky na první pohled jsou. Pokud záhy odeznějí, bylo to jen okouzlení bez hlubšího významu. Pokud trvají stále, dokonce i na dálku, je to něco vážnějšího, co asi prožít máte. Myslete intenzivně ne na minulost, ale na budoucnost s ním. Formulujte své přání do jedné kladné věty a tu si každé ráno i večer opakujte s přesvědčením, od kterého se nedejte NIČÍM odradit. Pak se přání stane skutkem. Přeji Vám to.
Nina Šachová
Vendulko, pochopila jsem.
Vendula Jirásková
Ninuško,možná bude mé řádky číst a ....
Vendula Jirásková
Růženko,moc bych si to přála.
Růžena Antlová
Láska na první pohled opětovaná i neopětovaná ...Ta opětovaná bývá krásná,neopětovaná ta bolí.Přeji Vám aby jste svého "prince" znovu po letech potkala .
Nina Šachová
Vendulko, ty jdeš přímo s kůží na trh.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.