Z říjnové zahrady

Z říjnové zahrady

10. 10. 2015

Podzim. Čím barevnější listí, tím méně květin v zahradách. O to jsou vzácnější. Brzy mráz spálí i ty nejotužilejší. I to barevné listí vezme za své. Některé strhne vítr, jiné se jen tak snese k zemi, když skončí jeho čas.

Zastavit ho neumíme, ale zachytit pěkné okamžiky života fotoaparátem ano.

fotografie květiny zahrada
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Doplňte fotky na 50 a bude to dokonalé.
Elena Valeriánová
Krásné fotky a článek na 50 slov. Ale ne padesát odstínů šedi, ale padesàt pohlazení po duši. Přátelé, to se Vám povedlo.
Jana Šenbergerová
Vážení přátelé, děkujeme za ohlasy a máme radost, že se vám naše společné dílko líbí. Musím však uvést na pravou míru, že nejde o naši zahradu, i když jsme se možná trochu zasloužili o to, že většina těch kytiček v létě neuschla. K fotogalerii jsem připojila tento text, který se mi "nevešel" do mého záměru. Jestlipak někdo přijde na to proč? Naši přátelé odjeli do lázní a svěřili nám svůj dům, zahradu a kocoura. Ráno jsme ho pouštěli ven a aby se necítil sám, chodili jsme za ním odpoledne na kafe. Už na nás čekal. Zatímco já vařila kafe, Pavel fotil. Snad jeho fotky potěší nejen majitele zahrady, ale také vás. Nakonec můj záměr vyšel dokonce dvakrát, jak dodatečně zjišťuji. :-)
Marie Foltýnová
Ta krása barev.I hořec ještě kvete a hledíky.No já hledím jak puk.Líbí se mi ty žluťásci do truhlíků.Ty neznám,ale moc se mi líbí.
Dana Kolářová
Ráda obdivuji pestré květy zahrad a obdivuji ruce, které je vypěstovaly!
Jitka Chodorová
Díky Jano za tu krásu, ale musím se přiznat, a dát za pravdu Hance R., opravdu se spousta kytiček zmotořila, a krásně.až nezvykle kvetou,měla jsem ten samý nápad to vyfoti,ale pořád mě zlobí foťák, tak snad mi nezmrznou, než ho budu mít v pořádku.
Hana Rypáčková
Krása.Také mám pocit, že se v posledním měsíci po zalití z nebe teprve pořádně rozkvetly a těší se skvělé kondici.Škoda, že je brzy mráz spálí..U nás mrzlo jen u řeky .Kvetou mi kany a jiřiny.Znovu obrazily uschlé rostlinky.
Zuzana Pivcová
Mám ráda podzimní květiny. Připadá mi, že mají v sobě mimořádnou sílu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nádherné fotky krásných květin.
Eva Balúchová
Jani,měla jsem stejný nápad a jelikož mě ještě hodně kytek kvete,obešla jsem zahradu.Bohužel nemám tak kvalitní fotky,tak jsem dala jenom pár na profil.Tobě to taky krásně kvete a jsem ráda,že i u tebe se to neobejde bez muškátů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...