Foto

Zralá krása v pohybu aneb
Nové video z Písecké brány

15. 10. 2015

Vzpomínáte? Nedávno jsme referovali o zářijové módní přehlídce našich zralých dam v rámci projektu i60 Senior Fashion v krásném prostředí Písecké brány. Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová si ji náležitě užily.

Dámy se oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Abychom se ale neopakovali, původní zpravodajství nyní doplňujeme velmi povedeným videem naší čtenářky Danuše Kubátové, která zachytila zralé dámy přímo v akci.

Paní Danuši Kubátové děkujeme a prosíme: podívejte se.

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Převrátilová
Bezvadné video, ráda jsem se vrátila na módní přehlídku do Písecké brány, modelky a jejich modely byly úžasné a hlediště bylo plné diváků. Těším se již na příští akci v Letňanech ...
Jana Šenbergerová
Ve srovnání s upjatými tvářemi profesionálních modelek působí nadšené a usměvavé tváře těch íčkových velmi přirozeně a mile. Vnímala jsem čiré potěšení a překvapené přijetí od publika. Povedená akce, pěkný dokument. :-)
Eva Mužíková
Moje postesknutí nepatřilo v žádném případě na adresu redakce, jsem si vědoma, že tyto " služby" zajišťuje úplně někdo jiný. No co, řekla jsem si o to, děkuji.
Miroslava Jachimová
Díky Danuše. Zase jedno tvoje vydařené video. Především ty naše přehlídky zachycuješ lépe než profíci, mají atmosféru.
Zuzana Pivcová
V Písecké bráně jsme byli jako diváci, sama jsem si také pořídila někoilik snímků, ale tohle je profesionální práce. Hezká výmluvná ukázka akce. Předvedla a vysvětlila vše, udělala reklamu. Moc se mi to líbí.
Dagmar Bartušková
Milé připomenutí . Dana to vždy umí skvěle natočit.
VANDA Blaškovič
Pěkné, viděla jsem dokonce i Lidmilu, Hanku i Vandu, tedy chlupatého Vendu! .Prosím, jen nechápu, co si mám konkrétně představit pod větou: Originální tvorba Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“. Předpokládám, jestliže jde o originální tvorbu, tak bude finančně náročná. Naopak vím, že existují sekáče, kde jsou věci za babku.. Co ale zde znamená originální tvorba ve stylu second hand? Že by originály inspirované sekáčem za vysoké ceny ? Nevím. Děkuji za objasnění. I se na akci něco prodávalo? Chystám se ke kamarádovi na Petřín, půjdu nahoru Vlašskou ulicí, určitě se v obchůdku stavím. Myslím, že bude nevšední. Danuše, hezká práce! Děkuji.
Lidmila Nejedlá
To je hezké připomenutí, ráda vzpomínám. Viděla jsem tam samé milé tváře.
Redakce i60
Kadeřnický servis nám byl přislíben, ale bohužel se našim partnerům, kteří ho měli v kompetenci, nepodařil zrealizovat. Mrzí nás to, ale není v našich silách zajišťovat vše - jsme především webový portál, nikoli kosmetické studio.
Eva Mužíková
Hezké přiblížení atmosféry, ráda jsem se podívala. Jen mi prosím dovolte, abych se zeptala na toto.: "Proč, když téměř na všech přehlídkách byl modelkám poskytnut perfektní kadeřnický a kosmetický servis, tato služba, která jistě k módním přehlídkám neoddělitelně patří u nás v Liberci zajištěna nebyla?. V loňském roce jsme byly jen nalíčeny, letos ani toto. Jedna z modelek měla sice v kabelce své " šminky", kdo měl zájem, toho byla ochotná vylepšit, nic víc. Znáte mne, že nejsem člověk, který hledá problémy, ale při pohledu na toto a jiná videa mi to přišlo jaksi líto...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.