Příběhy z masážního salonku: 
Starý mládenec

Příběhy z masážního salonku:
Starý mládenec

22. 10. 2015

Přišel udýchaný (třetí patro bez výtahu), vylekaný a nesmělý. Choval se velice podivně. Měl s sebou objemné zavazadlo, které otevřel a vytáhl velkou osušku a nafukovací míč.Velice se omlouval, že potřebuje svoje pohodlí. Koukala jsem překvapeně, co z toho bude. Pán si položil osušku přes mé čisté prostěradlo na lehátko a začal nafukovat míč.

Moje profesionalita mi opět zakázala propuknout v záchvat smíchu. Dělala jsem tedy, že je to normální situace, a jestli se chce před masáží rozehřát hrou s míčem, že se ráda zúčastním. Hrát si však očividně nechtěl..Velice cudně se začal svlékat. Měl dlouhé, velice kostnaté tělo a opět chlupaté nohy, plné křečových žil. Své věci  si dlouho a pedantsky skládal do úhledných hraniček, takže jsem si začínala myslet, že se chce ke mně nastěhovat a že mu o masáž ani tak nejde.

Mýlila jsem se. Po dlouhé době se pohodlně uvelebil na lehátku s nafukovacím míčem pod hlavou. Řekla jsem si, že náš zákazník, náš pán, a chtěla ho začít masírovat. Jenže ouha! Jen jsem se dotyčného pána dotkla, jeho tělo se prohnulo, nadskočilo a začalo se strašně třást. Hrozně jsem se lekla a zeptala se co se stalo a jestli mu není zima. Jektal sice zubama, ale zima mu prý není. Chtěla jsem tedy pokračovat v masáži, ale situace se opakovala.

Povídám, že jestli je nemocný, měl by mi to říct předem, že se bojím, aby se mu něco nestalo. "Nejsem nemocný", povídá tiše," ale je to v mých padesáti letech poprvé, co se mě dotkla ruka ženy, mimo maminku. Je to pro mne tak příjemné a nezvyklé, že z toho mám třesavku."

Toho dne se tedy z technických důvodů masáž nekonala. Nechala jsem ho chvíli na lehátku zklidnit, sfouknul svůj balonek, oblékl se, zapakoval si své svršky a odešel.

Myslela jsem si, že už nepříjde, ale mýlila jsem se. Přišel po velmi krátké přestávce. Počáteční procedura se opakovala, lehl si a statečně čekal na přiložení mých rukou. Třesavka přišla, ale přišlo na něj ještě něco jiného. Jeho úd se ztopořil. Pro něj to bylo asi něco nepatřičného a neuvěřitelného. Úplně ztuhnul a čekal na moji reakci. Moje reakce ho asi také překvapila..

Úd jsem přikryla dalším ručníčkem a dělala, že jsem nic neviděla. Tentokrát jsme i přes tento pro něho nezvyklý zážitek masáž dokončili.

Říkala jsem si, že z něho bude možná docela pohodový zákazník, ale hrozně jsem se mýlila. Začal si totiž na mne dělat nepatřičné nároky, pronásledoval mě a jeho neopětovaná náklonnost se začala měnit na agresivitu. Dost mě to vyděsilo a nakonec musel zakročit kamarád Zdeněk a milému pánovi to důkladněji vysvětlit. Od té doby byl pokoj, ale já zjišťuji, že to opravdu nebude úplně bezpečné zaměstnání.

 

Přečíst si můžete také:

Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdena Proboštová
Tak tohle fakt člověk nevymyslí, jenom zažije. Dík - ohromné.
Dana Kolářová
Pěkně napsané postřehy z pracovního života.
Hana Rypáčková
Syn si vloni udělal kurz a v pohodě se začlenil do této doplňkové práce.A teď si říkám, co se mu všechno může přihodit! Zatím se mu to líbí, nedivím se, ale je samá ženská.....Aspoň soudím podle telefonátů.Aby se třeba taky něco nedělo s jeho údem!
Zdenka Jírová
Je to komická situace, i když v pracovním prostředí- Připomnělo mi to jeden zážitek z mého bývalého pracoviště ve zdravotnictví. Do ordinace mladé lékařky , která právě nastoupila své první zaměstnání,přišel pacient s nějakým urologickým problémem. Lékařka od stolu mu řekla, aby si odložil. Po chvíli se k němu obrátila a ztuhla, protože byl úplně nahý a ležel "na gynekologické koze" s nohama v hácích. Strašně se lekla a utekla pro staršího lékaře, který se pak pacientovi věnoval. Později jsme se této příhodě zasmáli všichni, ale tehdy byla opravdu vyděšená.
Jana Šenbergerová
Moc hezky se to čte, těším se na další pokračování. :-)
Hana Šimková
Hezky se mi Jarmilko tvoje chvála čte.
Jarmila Komberec Jakubcová
Úžasné zážitky - netušila jsem co lze v masérských salonech zažít. Já chodím na tzv. thajské masáže a jejich masérky česky neumí. Zkoušela jsem to s nimi anglicky a i to neumí. Tak nevím jak by řešily podobné problémy. Haničko tvoje povídky nemají chybu. Mám je moc ráda.
Zuzana Pivcová
Zvláštní, čím jsi byla profesionálnější, tím výraznější zážitky jsi musela unést. Hezky se to stupňuje. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.