Dvojitá profesní deformace

Dvojitá profesní deformace

27. 10. 2015

Snažím se žít aktivně, mám mnoho různých zájmů. Z produktivního věku se mne drží dvě profesní deformace: práce v kultuře (s lidmi) a mám ráda akce (výlety). 

Delší část života jsem však pracovala jako účetní, hospodářka, ekonomka, čili takzvaný "cifršpion".  A teď se mi to vrátilo – zajímalo mne, jaká je návštěvnost mých článků, a tak jsem si od jara založila "statistiku".

Jsem velmi mile překvapena! Čtenáři navštěvují i dávno zveřejněné články, zřejmě členů i60 přibývá! U všech zveřejněných článků sledovanost nestagnuje – snad jsou tedy zajímavé.  

Alespoň několik příkladů (k 20.10.):  suverénně 1. místo "Farmářské trhy" = 2253, dále "Domácí spoření" = 2164,  "Můj zdravotní problém a poděkování kamarádce z i60" = 1713, "Účelné dárky šetří peníze" = 1453. 

Děkuji všem!

aktivní senioři Moje próza
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Paní Evo, lidé jsou sice zvědaví, rádi si článek přečtou, ale napsat o něm něco, jsou líní. Je to škoda, kdyby to zkusili, třeba ba se také "rozepsali" i o svých zážitcích. Každý jich měl v životě nespočet.
Libor Farský
Ale jak se mám odnaučit datlování jen 3 prsty, (tedy + oběma palci).?
Libor Farský
Ten nápad s přelepenou klávesnicí je geniální !
Zdenka Jírová
Vidím, že jsme měly obě stejný nápad, ale Vy jste mě předběhla. Tak stručně o mých výsledcích:1. místo: "Balkony plné květin" 2370, 2. místo:"Jak zpracovat jablka na jaře" 1732, a 3. místo:" Teplice - nejstarší lázně v Čechách" 1365. Máte pravdu, "íčkařů" přibývá a to je dobře.
Alena Tollarová
Žádnou statistiku si nevedu, ale i tak při otevření mého profilu vidím, že čísla u mých příspěvků se tak nějak mění, i když čtenost nijak závratnou nemám. Největší je paradoxně u článku, kterých bych dneska napsala úplně jinak. A docela mě štve, že se zobrazuje jen posledních 6 komentářů a článků taky vychází docela dost a když zrovna nejsem doma, tak o mnoha článcích, které bych si třeba ráda přečetla, ani nevím.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milé kamarádky, moc mne těší, že mne nazýváte informátorem. Snad tedy nehrozí, že bych se "vypracovala" na drbnu - díky - stručná budu dál.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ten psací stroj opět doplnila redakce - dík. Podobný mi kdysi rodiče sehnali = pro doma trénování psaní všemi 10. Kulaté klávesy jsem přelepila leukoplastí - docela to pomáhalo - ze psaní strojem byla pak moje státnice za "1".
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Květo dík informace o které se s námi ostatními íčkaři dělíš.Jak to výstižně napsala paní Zuzana.Tak dík a budu se těšit na tvoje další zajímavosti.
Zuzana Pivcová
Ty jsi, Květo, takový chodící nebo jezdící informátor, Tvoje příspěvky mají především charakter pozvánek na aktuální akce nebo i možnou dovolenou. Jejich výhodou je stručnost, která alespoň většinu lidí neodradí, naopak.
Jana Šenbergerová
To je dobře, Květuško, žes to sem napsala. Podobně jako ty jsou na tom určitě i další psavci a také fotografové, kteří se tu dělí o své postřehy, nápady a radosti. Určitě to nikdo nedělá pro peníze ani pro slávu, ale jen a jen pro čirou radost z tvoření a sdílení. Koho by nepotěšilo, že jeho snaha není marná, že padne na úrodnou půdu a přináší radost těm, kteří ji ocení. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že o sledovanosti nesvědčí jen komentáře, ale že se zobrazuje na profilu u jednotlivých článků, které byly zveřejněny. I to je jeden z důvodů, že se snažím reagovat, když se mi něco líbí. Samozřejmě nemám vždy příležitost se vyjádřit, ale pokud mohu, udělám to. Vím, že vyjádřením své radosti potěším autora. Zpětná vazba je dobrou motivací k dalšímu snažení. Za to tvoje ti tímto děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%