Co čas přinese?

Co čas přinese?

23. 10. 2015

Včera byla neděle, jak to, že je dneska pátek? Kam ty dny mizí? Zdá se mi  to, nebo čas rychleji utíká. Jen se trochu zamyslím a den je pryč. Ráda bych čas zpomalila, protože nechci tak rychle stárnout. Každou chvíli mám narozeniny. I když mi nikdo většinou nic nepřeje  a moje narozeniny všichni ignorují, tak já to vím. Mám to totiž napsané v kalendáři.

Musím mít všechno napsané v kalendáři, protože moje paměť chátrá. Že bych si nepamatovala čas? Nebo si čas nepamatuje mne ? Když ale mám někam přijít, tak příjdu vždycky na čas.To je  moje přednost. Nesnáším, když někdo chodí pozdě.Moc ale nikam nechodím a tak je to stejně jedno.

Ke mně také  nikdo nechodí, a tak nevadí, že nepřichází včas. No, čas utíká jak může. Víte, že už budou zase Vánoce? Možná, že mi ale utečou, protože mi utíkají už několik let. To je ale dobře, protože nemusím nic chystat a kupovat dárky.

Jenom sychravá zima se trochu víc vleče. Pořád je tma a tak nevím, jestli je ráno nebo večer. No, když se mi chce spát, tak jdu a když chci jíst, tak si něco koupím a uvařím. Někdy zapomenu, že něco vařím a upozorní mě až puch ze spáleniny. No zatím to dopadá dobře a já jsem ještě neuhořela. Člověk má stejně jíst jenom když má hlad. Někdy na hlad zapomenu a jdu spát.

Ráno jsem překvapená, že jsem se probudila a koukám, ona je teprve půlnoc. Co mám dělat? Spát už se mi nechce a najednou se čas zastaví a ráno né a né přijít. A když konečně příjde jsem ráda, že je to tak.

Nevím, co s tím udělám a jsem docela zmatená. No ještě že vím, kde bydlím a jak se jmenuju. A co čas přinese? No uvidíme...

glosa Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Paní Hano, tak nevím, zda se mám smát nebo se vážně zamyslet. Zatím mám život rozpracovaný do různých etap a časových úseků. Je však pravda, že když se probudím po noční službě v poledne, chvíli tápu.
Zuzana Pivcová
Zrovna teď se mi stalo, že jsem někomu tvrdila, že na legionářský vlak jsme se byli podívat na jaře, a ono to bylo už před rokem. Mám v tom taky nějaké nesrovnalosti.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ještě - dokud to jde - se snažím žít aktivně, být mezi lidmi - akce,výlety atd. a proto mám také kalendář popsaný "nahusto". Vše si nelze pamatovat! = záznam v kalendáři výborně pomůže - za paměť se nikdo nemusí stydět (poznámky si dělají i mladší).
Hana Rypáčková
No, něco s časem bude už zítra...A v neděli na potvoru cestuji. Tak opravit všechen čas. Hlavně na mobilu .A tam naskočí sám, ne?
Soňa Prachfeldová
Svérázné , už Váš humor poznávám při čtení paní Hano. A co čas přinese ? Doufejme, že více dobrého než špatného, dny se krátí, splín je nablízku, nedejme se - huš !
Alena Tollarová
Hezké počtení. Ani já nedám bez kalendáře ani ránu ... teda ani toho zubaře.
Jana Šenbergerová
Hanko, vaše aktuální zamyšlení se mi moc líbí. Asi to bude tím, že jsem na tom podobně, pokud se ubíhání času týče.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.