Příběhy z masážního salonku:
Shnilá jablka

Příběhy z masážního salonku:
Shnilá jablka

24. 10. 2015

Pán v nejlepších letech, fešák, čistě oblečen a oholen. Opět se při hovoru dozvídám, že je starý mládenec. Tady jsem však přemýšlela, proč?! Že by o něj ženské nestály? Nevypadalo to, že by na něj ženská ruka nesáhla. Tenhle se určitě po mém doteku klepat nebude.

Neklepal se, ale já jsem začala objevovat, proč se u něj ženy na stálo nedržely. Kdo nemá rád vůni shnilých jablek, tak dlouho vydržet nemůže. Je pravda, že každý člověk má nějaké pižmo, ale tohle nebylo skoro k vydržení.

I když jsme si hezky při masáži popovídali, pán inteligentní a sečtělý, moc jsem se těšila na jeho odchod. K odchodu se však moc neměl. Jeho dušička i tělíčko si moc lebedily a moje setsakramenská profesionalita zase vydržela těžkou zkoušku.

Pán pravil, že bude chodit pravidelně, že se mu velice líbím já i moje příjemné ruce. Řekla jsem vychovaně, že mě to těší, a dlouho jsem potom větrala, i když venku byla pořádná zima. Raději zima, než plná místnost shnilých jablek. Je to opravdu povolání nelehké. Jak já se jenom uživím a jak to vydržím?

 

Přečíst si můžete také:

Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Pižmo většinou charakterizuje tělesnou pohodu. Zdravý , čistý člověk odpudlivě"nevoní". Např. cukrovkáři v pokročilejším stádiu nemoci jsou cítit acetonem, který se jim vylučuje potem,¨. Myslím si proto, že tento nevoňavý pán nějakou skrytou chorobou trpěl a ještě o tom ani nevěděl.
Zuzana Pivcová
Fyzická přitažlivost či nepřitažlivost se někdy asi překonat nedá, nemusí jít ani o intimitu. V tomhle dost obdivuji lékaře a další. Já bych to nezvládla a někdo naopak třeba také ne.
Hana Rypáčková
Poslala bych ho do sprchy. A nanesla na něj spoustu voňavého oleje. Nakonec bych mu naznačila, jaký má problém a doporučila nějaký vonný prostředek. Jestli chudák zavítá na i60, může si ve slabé chvilce ublížit....Profesionalita je dobrá věc- asi jako lékař je masér zavázán mlčenlivostí. /Ovšem mám smysl pro humor./
ivana kosťunová
Velmi zajímavé povídání, těším se na další díly.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Hanko, jak jsem již psala máš můj hluboký obdiv. Vím, že asi práce masérky asi není jednoduchá ale že musíš prožívat takové věci mi nikdy nenapadlo.Práce s lidmi je asi to nejtěžší co může být.Tak držím palečky.
Jana Šenbergerová
Kdo to nezná, záviděl by takové příjemné lehké a čisté živobytí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%