Příběhy z masážního salonku:
Strašlivý sexuchtivý dědek

Příběhy z masážního salonku:
Strašlivý sexuchtivý dědek

2. 11. 2015

Zazvonil dole u dveří a po mé informaci, že jde o třetí patro bez výtahu, nic neřekl. Čekám. Když už se mi  zdálo, že dlouho nikdo nejde, otevřela jsem dveře a poslouchala. Slyšela jsem supění a dostala strach, že je to někdo v posledním tažení. Konečně se však ukázal u mých dveří a ho podepřela a odtáhla dovnitř.

Posadila jsem ho a čekala, až se vydýchá a popadne dech. Přemýšlela jsem zatím, jaké číslo je na rychlou záchranku, protože vypadal, že dostane infarkt. Po chvíli však dědeček, opravdu v úctyhodném věku, nabral dech. Zeptala jsem se ho, jakou masáž si přeje, jestli celého těla nebo jenom záda.

Odpočinutý stařík prohlásil, že by si dal jednu soulož. Tentokrát jsem po dechu zalapala já. Myslela jsem, že špatně slyším, ale nebyla to pravda. Dědek si chtěl vážně eroticky užít.

U tohoto člověka však násilí k mé osobě bylo vyloučeno, vzhledem k jeho věku a celkové zchátralosti, takže jsem mu jenom mírně vysvětlila, že si spletl adresu. Sex se konat nebude. Dědeček zesmutněl při představě marně vyšlapaných schodů, ale dal si říci. Po vypití sklenky vody způsobně odešel.

Nevím, jestli tento pokus o sebevraždu ještě někde zkoušel, ale já jsem o něm už neslyšela. Ani jsem nemusela volat Zdenka, zase jsem to zvládla.

Jenže to jsem ještě netušila, co mne čeká příště!

 

Přečíst si můžete také:
Příběhy z masážního salonku: Můj oblíbenec
Příběhy z masážního salonku: Učitel sexu
Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Vaše zkušenosti, paní Hano, jsou zábavné a zajímavé. Někdy si fakt muži pletou masážní salon se salonem erotickým.
Zdenka Jírová
Chudák děda, tolik se těšil.
ivana kosťunová
nemůžu se dočkat pokračování
Alena Tollarová
Tak to jo, díky za vysvětlení.
Hana Šimková
Paní Aleno,lepší místnosti jsme zrovna nesehnali. Ale nebyla jsem rehabilitační pracovnice, dělala jsem masáže kondiční a to se lidi tolik neplazí.
Alena Tollarová
Příběhy jsou zajímavé, ale mě zaujala informace, že masážní salonek je ve 3. patře bez výtahu. Rozbolavělí lidé se plazí pro pomoc vzhůru po schodech?
Jana Šenbergerová
Nikdy by mě nenapadlo, že masérství je tak nebezpečné povolání. Také to mohl být dědek při síle. Vaše příběhy jsou krátké, plné napětí a vaší laskavosti. Také se těším na pokračování, když vím, že jste to všechno přežila. :-)
Zuzana Pivcová
Věřím, že když spolu lidé zestárnou, tak si nejsou ani ve starším věku intimně nepříjemní. Ale když jsem se dostala podobně jako Ty do situace, i když ne při masáži, že asi před 7 lety se mnou chtěl erotiku osmdesátník či o trochu víc, tak to je o něčem jiném. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%