Procházka k sanatoriu Edel

Procházka k sanatoriu Edel

3. 11. 2015

28. říjen, den sváteční. Počasí jako stvořené na výlet. Oba jsme prodělali nějakou virózu a už nám chybí čerstvý vzduch. Rozhodneme se pro nepříliš dlouhou procházku.

Zlaté Hory prosluly nejen těžbou zlata a mědi, ale také sanatoriem, kdysi pro dospělé, dnes především pro děti s respiračními chorobami. Je to místo, kam docela často a rádi chodíme.

Zvu vás do přírody, kterou procházíme a náležitě si jí užíváme. Podzim je v plném proudu. Ještě hýří barvami, ale místy už voní Dušičkami. Odhaluje stromy a zeleň mizí pod příkrovem usychajícího listí.

cestování výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké, při procházce podzimní krajinou, pod nohami šustí listí, pokud je slunce, vše zlatavě prozáří a mě v těch chvílích napadá, jak je vše pomíjivé a věčné, dočasné a stálé. Máte tam krásně, chtěla bych to jednou vidět.
Dana Kolářová
Kráse podzimního lesa se těžko odolá ať v reálu či na hezkých fotkách. Děkuji za výlet.
Zuzana Pivcová
Už dávno jsem neabsolvovala žádnou vycházku s fotkami, tak se alespoň teď dívám. Necítím závist, ale občas bych i snesla, kdybych také mohla někam jít.
Eva Balúchová
Závidím jaké máte krásné vycházky.Taky ten kraj neznám,Lidu,budem to muset napravit :-)) Fotky jsou nádherné,miluji fotky stromů a přírody.
Jana Šenbergerová
Hani, zdaleka není první. mám spoustu fotek z jiných vycházek k Edelu. Možná se k nim ještě dostanu. Ali, jsme si toho vědomi, náš fotoaparát není tak kvalitní, jakými tady fotí ostatní, Pavel začal fotit až letos, a navíc světelné podmínky nebyly ideální. Chtěli jsme zachytit, co nás zaujalo, i když to k dokonalosti mělo daleko. Elen, to "fitko" jsme fotili minule, ale nějak jsem se ke galerii a článku nedostala. Děkuji vám, děvčata, za komentíky, potěšily.
Marie Seitlová
Jani krásná procházka po podzimních Zlatých Horách. Fotky se mi moc líbí.
Lidmila Nejedlá
Tak to je, Jani, parádní procházka! Vůbec ten kout neznám. Jste bezva dvojka. Jeden vypráví, druhý fotí...
Elena Valeriánová
Pro mě důvěrně známé a mému srdci milé místo. Mám to tam velice ráda. Je tam krásný fit park a nádherná příroda, tu má Jana na fotečkách. Hezké pohlazení takto na večer.
Alena Várošová
Jano,díky za procházku a ukázku sanatoria ve Zlatých Horách pro děti z dálky.Je to vidět,podzim vládne.Některé fotky jsou úžasné,některé asi foceny z jiného úhlu,nejsou tak vydařené.Ale hlavní je to,že byla procházka krásnými zákoutími Zlatých Hor..Co dokáže příroda?Úplné divy a děkuji.
Hana Rypáčková
Máte to tam hezké, Jano. Takže dnešní procházka není tak úplně první? Hezké je, že jsi si všímala detailů.Taky jsem smolila článek a vkládání fotek mě ničilo. Máš jich hodně, to jsi dobrá sazečka.Hory jsou opravdu zlaté.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.