Píseň Lubomíra Müllera:
I když už nemáš patnáct let

Píseň Lubomíra Müllera:
I když už nemáš patnáct let

10. 11. 2015

Písnička pro všechny, kterým jednou bylo patnáct, a už není, ale jim to vůbec nevadí, protože mají stále křídla smělých snů a hvězdu štěstí na čele.

 



 


hudba píseň zábava
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Krásná písnička, plná něžného vzpomínání a i radosti ze života. Moc se Vám povedla.
Libuše Křapová
Moc hezké, už nám nikomu není patnáct let, ale všechny a všichni nosíme svou hvězdu na čele. Všichni, kdo ještě dovedou snít, vzpomínat, plánovat, hrát si...
Jana Šenbergerová
Moc milé. Díky. :-)
Lubomír Müller
Milí přátelé, děkuji za tolik krásných, hřejivých slov. A hlavně díky, že písničku posloucháte. Je pro vás, pro všechny. Tím i odpovídám Vandě. Písničku jsem nepsal konkrétně pro svou ženu Zdeničku, ale pro posluchače (resp. posluchačky) na mých hudebně-literárních besedách. Jistě by má žena byla ráda, kdyby to byla píseň pro ni, ale kdybych to nyní řekl, věděla by, že píseň vznikla jinak a že vlastně nemluvím pravdu. Ale nebojte se, má ode mě spoustu dalších a podle ní krásných písniček. Básně a hudba patří nerozlučně k sobě a jsem rád, že mohu tvořit oboje. Vandi, použij tuhle skladbu podle gusta, těší mě, že bude k pohybu a "jogistickému tanci". A jestli si ji i zazpíváte, óóóó, jak rád bych to slyšel. Pane Miroslave, C dur tam je, nicméně máte pravdu, že není slyšet na videu jako nahrávka mé konkrétní hry, protože - jak jistě víte - kdybych nahrával přímo v obýváku, zvuk bude jak z tunelu, dunivý a neostrý, plný odrazů. Nahrávka vznikla v mém malém studiu, kdy jsem si ve vrstvách nahrál všechny nástroje a zpěv. Tak jako zpěváci a kapely nehrají ve svých videoklipech naživo, ale na playback, tak také já v tomto videoklipu. To jinak kvůli kvalitě prostě nejde. Naživo si mě můžete poslechnout třeba na nějaké mé besedě nebo v hudebně-poetickém pořadu, pokud bych vystupoval někde poblíž. Ale o to nejde. Chtěl jsem vám všem udělat kousek příjemna na duši a osvěžit převážně textový portál i60 hudbou. A pokud se tak stalo a takto jste písničku přijali, mám radost. Občas sem nabídnu něco z hudební tvorby. Snad tím nikoho "nenaštvu"... Tak mějte stále křídla smělých snů, pánové, a vy, dámy, hvězdu štěstí na čele. Váš LM
Miroslav Štorch
Hezká melodie i text. Výborný klavírní doprovod, ale z kytarového doprovodu na videu jsem neslyšel ani C-dur ;-) Ale nevadí - celkový dojem z aranžování skladby příjemný. Krásné fotografie i střih videa !
Alena Várošová
Krásná píseň,já jsem se spíš zasnila.Máte nádherný,melodický hlas.,slova nádherná a celé video,suprově zpracované. Tato odpočinková píseň se dá poslouchat stále dokola.Nádhera.
Hana Šorejsová
Něha, úsměv a naděje, nádherná slova, opravdu krásné. Díky !1*
Hana Rypáčková
Opravdu krásné...
VANDA Blaškovič
Luboši, ahoj! Věřil bys, že mne ta Tvoje píseň roztancovala? Je nádherná. Krásně melodická. Abych to upřesnila, zvedla mne z křesla a zacvičila jsem si na ni vlastní sestavičku jógy - tajči- bodybalanc. Tak pokud mi dovolíš, Luboši, vezmu píseň na cvičení a s děvčaty budeme na ní cvičit, předpokládám, že si ji i zazpíváme. Musím se zeptat i Zdeňky, určitě je věnována jí. Krásná slova vyznání. Překrásný dárek. Dáte mi Müllerovi, prosím, povolení, abych neporušila vlastnická či autorská práva? A kdo ví, třeba to naše tancování i někdy natočím. Abych nezapomněla, ty Tvoje oba lotosové květy jsou, Lubomíre, taktéž parádní, jako píseň!....:)) a Zdeňko, Tobě gratuluji, tak nějak ke všemu….:)! Ahoj.
Elena Valeriánová
Dojímavá a krásná, mám zamlžený zrak, nestydím se za slzy. Prostě "děkuji!"

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.