Podzimní vycházka

Podzimní vycházka

8. 11. 2015

Ráno v 7 hodin jsem už stála na autobusové zastávce s batohem a turistickými hůlkami. Na trávě se ještě třpytily krystalky mrazu, ale na východě se už začalo drát sluníčko.Vůbec mně nevadila kombinace bus, vlak a v Brně další vlak. Na startu se nás sešlo 20 a s dobrou náladou jsme vykročili k bílovickým lesům.

První zastávkou byla studánka vybudovaná na počest Leoše Janáčka, který zkomponoval operu Příhody Lišky Bystroušky.

Dále kolem památníku Lidušky do Údolí Rudolfa Těsnohlídka. Cestou jsme viděli smrky, vybrané do hlasování o Vánoční strom pro Brno. Už mám svého favorita.

Trasa měřila asi 12 km a končila u bývalého vápencového lomu Hády, kde se nachází i rozhlasový a televizní vysílač.

Krásné lesy, krásná příroda, krásné počasí, dobrá parta, co víc si přát. Další pěkný den, který nás všechny nabil pozitivní energií.

cestování výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Evčo, Tvoje turistické nadšení je příkladné pro všechny seniory. Užívej si zbytku krásného podzimního počasí, foť a piš, umíš..
Radovan Cakl
Ty naše turistko, pěkný článek i fotky. Na Tebe nemáme, ale přesto jsme si odpoledne udělali výšlap podél křížové cesty ke kapličce na Vyskeř.
Alena Várošová
Pěkný článek i s pěknou podzimní procházkou a když přeje počasí,tak co si víc přát?,Zvlášť když se sejde dobrá parta lidí,
Eva Balúchová
Hlasovala jsem pro něho na int.stránkách a zjistila jsem,že suveréně vede.I když nebude velký,jenom 13m,ale to stačí.
Alena Tollarová
Je to pravda, les je opravdu divukrásný. Ve všech ročních obdobích. A letos nám dává ještě i v listopadu příležitost nahlédnout do jeho hloubi za pěkného výletového počasí. Zdalipak to, Evo, poznáš, až přijde čas? Jestli Tvůj favorit krášlí Brno nebo stále ten les?
Marie Foltýnová
Přála bych Ti Evičko, ještě dlouho tak krásné podzimní počasí, jako stvořené na vycházky do krásné přírody, s dobrou partou.Kéž by výšlapů bylo co nejvíce.Vím,jak je miluješ.
Hana Šorejsová
Evičko, krátký článeček, ale pěkný. Poslední dvě věty jsou hezké, také ráda chodím. Přeji ti hodně hezkých výšlapů !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.