Karolína Plíšková titul
Elite Trophy nezískala

Karolína Plíšková titul
Elite Trophy nezískala

7. 11. 2015

Česká tenistka Karolína Plíšková nepřijede na finále Fed Cupu ověnčená titulem z turnaje Elite Trophy. Ve finále v čínském městě Ču-chaj prohrála s Američankou Venus Williamsovou po setech 5:7 a 6:7.

Díky účasti ve finále ukončí Plíšková životní sezonu na 11. místě žebříčku WTA, Američanka se vrátí po čtyřech letech do desítky a nově bude sedmá.

Systém turnaje WTA Elite Trophy byl rozlosován do čtyř skupin A,B,C,D a Karolína Plíšková vyhrála ve skupině C, porazila nejen bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou, ale i Saru Erraniovou. V sobotním duelu se utkala s Ukrajinkou Elinou Svitolinou, která postoupila ze skupiny B. V semifinálovém duelu odvedla pěkný výkon, když porazila i Ukrajinku v setech 6:3 a 6: 1. Hrála opravdu skvěle a sebejistě.

Již příští víkend se Plíšková objeví ve čtyřlístku českých tenistek ve finálových soubojích Fed Cupu, který se koná v Praze 14. - 15.listopadu 2015 a hrajeme proti Ruskám.

Sportu zdar! Tenisu obzvláště.

sport tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Dnešní finále bylo opravdu vyrovnaným duelem dvou špičkových tenistek. Karolína bojovala jako lvice, ale razantní Venus ji porazila těsně v setech 7:5a 7:6. Karolína Plíšková tak postoupí už jen za finálovou účast na 11.místo v žebříčku WTA. Gratulace !
Eva Mužíková
Nepřekvapili, škoda, přála jsem jim výhru....
Miroslav Štorch
Berdych včera málem porazil Djokoviče a dnes po utkání Wawrinky s Djokovičem bude hrát čtyřhru se Štěpánkem proti dvojici Dodig-Melo. Berdych má formu a mohl by ji uplatnit alespoň ve čtyřhře dnes v sobotu po 18: 30 v Paříži. Nechme se překvapit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...