Zničí teror naši civilizaci?

Zničí teror naši civilizaci?

14. 11. 2015

Desítky mrtvých a další desítky zraněných si vyžádala série brutálních teroristických útoků v Paříži. Zároveň bylo mnoho rukojmích zadržováno v koncertní síni v centru francouzské metropole.

Tento otřesný čin jasně ukázal, kam až dokážou teroristé zajít. Na večeři ve vaší oblíbené restauraci vás prostě zastřelí. Nezajímá je, jaké máte názory, je jim jedno, co jste zač. Prostě vás zabijí, protože bydlíte na území nenáviděného kontinentu. Jste pro ně jenom bohatí Evropané, kteří musí zaplatit za jakési utrpení, s nímž nemáte cokoli společného.

Ještě nevíme, kdo za útoky stojí. Ale možná trochu tušíme, kdo to je. Kam jsme se to dostali s hedvábnou, hyperkorektní a vstřícnou evropskou politikou?

Do slepé uličky. Teroristé mohou být všude kolem nás. Vypadají jako úplně normální lidé, co vás každý den hezky pozdraví, ale jednoho dne se rozhodnou provést šílený čin. Není to armáda, kterou je možné jasně identifikovat, ohraničit a případně porazit. Mohou udeřit kdykoliv, kdekoliv a ze zálohy, počítají předem s tím, že akci nepřežijí. V tom je jejich největší síla.

Jenže, co s tím?

Evropa donedávna tyto hrůzy nepamatovala. Evropa se musí konečně probudit a bránit svoji civilizaci. Evropa musí posílit zpravodajské služby, výrazně přitvrdit přistěhovaleckou politiku. Evropa se musí také zasadit, aby životní úroveň ve třetích zemích byla snesitelná.

Jinak se tady dočkáme nového Hitlera, kterého lidé ochotně zvolí pod příslibem, že s terorem konečně pořádně zatočí.

Francie glosa terorismus
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lancová
EU zatím selhává na celé čáře. Provádět selekci migrantů až na území EU je boj s větrnými mlýny. Jak chtějí úředníci rozlišovat politické a ekonomické migranty?!? Část migrantů přichází za členy rodin, kteří už žijí v Evropě vícero generací. Takže migrace začala nenápadně už před několika desetiletími.
Vladka Steinová
Dobrý den, je to velká tragédie, Evropa už nikdy nebude tak, jak jsme ji znali dříve.Od jihu Evropy se valí další tisíce migrantů, o nichž nikdo nic neví. Německo je z velké části odpovědné za tuto situaci. Není možno přijmout staticíce těchto lidí a nic o nich nevědět. Před tímto jevem varovali politologové na různých konferencích v USA, i v Rusku. Dnes jsme se shodli s.p.Caklem na úryvku p. J.Wericha, jen já ho umístila před chvílí do rubriky Citáty. Je to část rohovoru pana J.Wericha pro čs. rozhlas ze den 23.9. r. 1938 !!! A jsou to slova varující a pravdivá !!!
Hana Šorejsová
Hrozný čin, dívali jsme se v noci na ČT 24 a nemohli jsme usnout, též mám strach, útok teroristů byl určitě naplánován, lidi byli nešťastní, bylo mi jich tolik líto. Tolik obětí. Smutné !
Hana Rypáčková
Jako by ta vlna multi-kulti měla zamlžit Evropu a připravit půdu pro tyto bestiální vraždy.Násilí plodí násilí a zapalováním táborů utečenců se nic nevyřeší.Policie to neuhlídá.Lidé se budou bát shromažďovat. A o to jim jde.Nahnat strach. Rozeštvaný blízký východ a intervence byl začátek této zkázy.
Soňa Prachfeldová
Ano , naše civilizace bude zničena, pokud naše civilizace bude jen přihlížet a snažit se pomáhat těm, co jsou již zasaženi válkou , tím, že stěhování národů něco vyřeší. To opravdu nestačí, nelze takto a zasaženi válkou budem všichni, je to hrozné, ať tak, či tak, Vždyť jeden generál řekl, že 800 teroristů zvládne zničit naši armádu i zem. Je to děsné pro nás všechny. Tihle nelidští fanatici jsou vraždící stroje ,ve jménu Alláha chtějí islám na celém světě Bůh nás chraň! A máte pravdu pane Horáčku, že nový Hitler může vzniknout a peklo bude tak i tak.
Zuzana Pivcová
Není to tak dávno, co tu proběhla docela dlouhá debata u básně pana Müllera "Už nikdy nezestárneš".
Radovan Cakl
Poznámka: ... schvalovali ve smyslu," když bylo pomoženo našim lidem v emigraci v dobách minulých, tak je naší morální povinností pomáhat nyní".
Radovan Cakl
Zajímal by mne názor humanistů, kteří schvalovali zde na íčku imigrantskou vlnu, která stále zaplavuje Evropu. Výrok Jana Wericha z roku 1938.."Takže vy chcete vědět, co si myslím o nacistech, ano? Řeknu vám to kulantně. Připomínají mi mohamedány: ti také k vám přijdou domů a nejdříve se tváří mile, ale pak vám zakáží jitrničky , pivo a děvčatům sukně. A vy ani nevíte jak, ocitnete se v mešitě a musíte se modlit k Alláhovi, aby vás neukamenovali." Jsou to slova velice moudrá a nadčasová.
Zuzana Pivcová
Toto je jasný důkaz, o co příchozím jde, nikoliv o záchranu před válkou, ale o šíření islámu. A to všemi prostředky v zemi, která je vlídně přijala. Šířit islám neznamená přemlouvat jinověrce, aby ho přijali, nýbrž je zkrátka odstranit, aby "nepřekáželi"!
Jarmila Komberec Jakubcová
Bohužel to nebude poslední teroristický čin pokud bude pokračovat nekontrolovaná emigrace do Evropy.Frau Merkel prý to má pod kontrolou jak čtu na portálech. I když se jí po Německu potulují různí emigranti.Děkuji naší vládě, že postupuje v této otázce podle zákona a úprchlíky zadržuje v detenčních zařízeních i když tam drží hladovku - viz Drahonice.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...