Zralé modelky magazínu i60
zazářily i v Karlových Varech

Zralé modelky magazínu i60
zazářily i v Karlových Varech

15. 11. 2015

Po nedávné módní přehlídce našich zralých dam Na Marjánce pokračoval projekt i60 Senior Fashion tuto sobotu v krásném lázeňském městě Karlovy Vary. Akce proběhla odpoledne v tamním obchodním centru FONTÁNA.

Paní Eva Riedel, Jarka Kulová, Eva Jendrísková, Olga Polanská a Jana Rytířová se předvedly celkem třikrát v outfitech butiků E.L. společenské šaty, ORSAY a C&A. Účinkující modelky sklidily zasloužený potlesk diváků a kromě něj byly odměněny dárkovým balíčkem luxusní kosmetiky Fytofontana.

„Před prvním výstupem jsme byly trochu nervózní, ale pak z nás nervozita spadla a užívaly jsme si to,“ řekla za všechny dámy paní Eva Riedel. Po prvních nesmělých krůčcích už vše bylo, jak má být a dámám to moc slušelo. „Jsem moc ráda, že jsme si mohly roli modelek vyzkoušet,“ dodala paní Jarka Kulová s tím, že se přehlídka v Karlových Varech vydařila. Měli jsme stejný pocit a děkujeme všem účinkujícím, obchodním partnerům i pořadatelům.

Závěrem připomínáme, že nás letos ještě čeká poslední módní přehlídka, a to již 17. listopadu od dvou hodin odpoledne v plzeňském obchodním centru OC Rokycanská. Představí se paní Jaroslava Waisová, Eva Kleinová, Helena Fruhbauerová, Michaela Přibová a Ingrid Hřebíčková, které ve třech výstupech předvedou modely C&A a ORSAY. Líčení zajistí Mary Kay, účesy budou mít dámy ve své režii.

Zveme všechny, aby zralé modelky přišli podpořit!

i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Nově vybraným děvčatům to moc slušelo.
Soňa Prachfeldová
Zase jeden předvedený půvab zralých dam - hezké ženy !
Radovan Cakl
Tak se nám to koncem roku hezky rozjíždí, jako když se dříve dohánělo plnění plánu. Ale to vůbec nevadí, aspoň se máme čím bavit, pokochat se lepými modelkami v krásných modelech, které si zase mohou splnit sen z mládí. Za to patří redakci, spolupořadatelům a partnerům našeho íčka, modelkám i divákům velký dík.
Eva Mužíková
No vida, další vydařená akce. Sluší vám to děvčata, ráda jsem se na vaše modely podívala.
Zuzana Pivcová
Přehlídka působí velmi pěkným dojmem a modely i modelky jsou takové normálně půvabné. Zdá se mi ale, že tam nebylo moc diváků. Návštěvníci obchodních center, kteří přicházejí za nákupy, nejsou, podobně jako na Černém Mostě či v Letňanech, tím nejsprávnějším publikem. Kéž by to inspirovalo hlavně módní tvůrce.
Alena Tollarová
Karlovy Vary, červený koberec, zralé modelky v pěkných modelech. I když jsem neměla možnost být u toho, zdá se, že šlo opět o povedenou akci i60. Bezva.
Naděžda Špásová
Jako u předchozích přehlídek není moc co dodávat. Dámám to sluší, akce se zdařila a 17.11. přeji zúčastněným děvčatům úspěch. Slušet jim to bude určitě.
Lidmila Nejedlá
Seniorské modelky na červeném koberci, to je paráda. K. Vary měly vždycky styl.
Jana Šenbergerová
Modelky z i60 mají letos velmi rušný a úspěšný rok. Snad se jim povedlo přesvědčit výrobce oděvů, že se vyplatí se seniory počítat. Pěkné!
Eva Balúchová
Krásné modelky,děvčatům to sluší a jsem ráda,že si přehlídku užily.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...