Drogy pro Prahu

Drogy pro Prahu

18. 11. 2015

V úterý byl svátek, tedy státní svátek a den pracovního volna. Byl to Den boje za svobodu a demokracii. Policie a vojsko se soustřeďovaly na pražské demonstrace a manifestace. Byl to tedy zdánlivě vhodný čas pro podavače drog.

Ještě jsem byl v poledne v pyžamu, a tak jsem nic netuše vyhlédl z balkonu na pražskou vedlejší ulici. V tiché uličce bylo neobyčejně živo. Tři blikající policejní vozy prohlížely auto a posádku severočeské dodávky. V ní byly tři muži a jedna mladá žena se dvěma berlemi. Ona dodávala pašerákům důvěryhodnost.

Muselo přijet čtvrté policejní vozidlo s "čuchací fenou". Všechno v autě bylo policisty prohrabáno a očicháno. Pátý policejní mikrobus pak odvezl všechny zatčené k výslechu.

Co se dělo dále nevím. Sdělovací prostředky o tom večer mlčely, přestože zásah trval několik hodin.

A tak jsem v tento sváteční den nemusel za událostmi ani do centra Prahy.

Můj příběh
Hodnocení:
(2.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zaznamenala jsem dva plusy tohoto příspěvku. Údernou stručnost a komentář autora.
Miloš Nekvasil
Čekali jsme, že ze západu k nám přiteče svěcená voda. Přitekly ale drogy a porno...
Miroslav Štorch
Kdysi jsem učil na střední průmyslové škole chemické a měli jsme tam problémy s talentovaným, ale velmi neukázněným studentem. Například an chmelové brigádě se silně opil, i když byl striktní zákaz alkoholu na školní akci. Později byl vyloučen ze studia ve 3.ročníku ještě před maturitou. Po řadě let jsem zahlédl jeho tvář v televizních zprávách, kde se uvádělo, že byl největším výrobcem a distributorem drog v severních Čechách. Odváděli ho v poutech a bylo mi velmi líto, že jinak nadaný člověk se pohyboval v podsvětí. Některé události se odehrávají opravdu blízo nás a neočekávaně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.