Jak jsem se seznamovala
Ilustrační foto: Ingimage

Jak jsem se seznamovala

29. 1. 2022

Zůstala jsem sama poměrně mladá. Šest let jsem žila jako robot, práce, péče o rodinu a okolí nevnímala. Až jednou jsem si všimla dvojice, která byla v mém věku a vedla se za ruce. Bylo to tak hezké!

Potajmu jsem v práci začala surfovat po internetu v Seznamce. Tam bylo chlapů a dokonce na fotografiích. To nebude problém, pomyslela jsem si. Tak se na to podívejte...

1/  ON: Já fotografii nemám. Ženský se na mě vždycky lepily. Už od mládí mám přezdívku Delon...

     JÁ:  Tak hodně štěstí, Delone!

2/  ON: Vážená paní, já jedu na dovolenou zase do Provance. Nic mě v téhle kotlině neudrží. Tam je člověk naprosto svobodnej, je tam zábava, skvělá společnost, kavárničky, specialitky, ubytování v super hotelu a všude vůně těch fialových kytek. Kam jedete na dovolenou vy?

     JÁ: Já jedu do Staré Paky ke známým. Je tam krásně. Spát budu ve stanu, opékat buřty na ohýnku a ta vůně kouře se bude mísit s vůmí borové  smůly. A ve společnosti mých dětí se budu cítit nádherně...

     ON: Nic.

3/  ON: Vážená paní, nejste náhodou ředitelka gymnázia? Mé vnučce  o dva body uniklo přijetí. Poděbrady nejsou tak daleko, to by se nám hodilo...

     JÁ:  Ne, nejsem ředitelkou gymnázia...

     ON: Nic

4/  ON: ...a kdybyste mi zaplatila registraci do golfovýho klubu, tak bych do Poděbrad jezdil. Koneckonců je tam docela dobrej green. Tak mi dejte vědět.

      JÁ: ...a kdybyste mi zaplatil Opencard, tak bych do Prahy jezdila. Koneckonců je tam vždycky kam jít. Tak mi dejte vědět.

      ON: Nic.

5/  ON: ...život je takový šedivý, žádná radost, žádné štěstí člověka už nečeká...

     JÁ: ...  život je barevný, jen ho vnímat. Seděla jsem v neděli v parku, bylo pozdní odpoledne, sluníčko hřálo, fontána šuměla, lidé si tlumeně povídali, nad hlavou mi cukrovaly hrdličky a v kočárku spinkal můj vnouček. Prožívala jsem chvíle štěstí...

     ON: Madam, Vy máte všechno, co k životu potřebujete . Vám určitě nic neschází. Tak buďte s tím svým štěstím.  

Tak vidíte. A to tady nepíši o nemravných návrzích. Život ve dvojici je krásný, ale život sólo také stojí za to.

                                                                 

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 61 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Tak tohle jsem nikdy nezkoušel. právě asi kvůli tomu, co píšete. Věřím spíš na šťastnou náhodu.
Anna Potůčková
I když článek je staršího data, tak na aktuálnosti nic neztrácí, nebot seznamky budou stále existovat. Není nad to, když se člověk seznámí v reálu někde na muzice, v kině, ve vlaku, a na jiných společenských akcích!
Alena Švancarová
Nejlepší je NEHLEDAT,pokud se s někým má člověk potkat,potká se .A pak nevadí , že je to dědek co se šourá po bytě.
Helenka Vambleki
Lidmilko, i po sedmi letech stále aktuální!!! Divím se, proč jsem tenkrát nenapsala komentář. Já se seznamovala v době, kdy ještě nebyl internet...a taky mám zážitků na román. Jsem ráda, že svého druhého manžela jsem potkala v padesáti v kulturním spolku a nemusela znovu prožívat podobné příběhy :-)
Jindřich Berka
POKRAČOVÁNÍ Já Ti odpovím: „Podle mě to platilo v pondělí a možná ještě v úterý, ale ve středu a ve čtvrtek přišlo nové „maso“. Pořadí se změnilo. Dámy si myslely, že když Ti nebudou odpovídat, že to pochopíš. Je to jednodušší než psát pravdu a ještě horší ji říkat z očí do očí. Možná si neuvědomují, že ten nejatraktivnější nemusí k nim ladit!
Jindřich Berka
Dobrý den, mám tady blog, kde píši jak to vypadá z té druhé strany: PŘEŠLAPY NA SEZNAMKÁCH Kamarád se rozešel s přítelkyní a šel na seznamku. Hledá ženu. U piva si mě postěžoval, že nechápe chování žen na tomto serveru. „Vybírá žena, my se nabízíme“ povídá. Nechal to na nich, v záhlaví na seznamce je sekce „setkání“ nebo „lidé v okolí“, kde člověku, co se vám líbí můžete dát srdíčko. Je to sympaťák, tak symbolů sympatie měl od žen dost. Dal se do vybírání. Sítem nakonec prošly tři. Po odbytí zdvořilostních frází, přišly otázky, na které popravdě odpověděl. Až po sem, je to O.K. Najednou dámy přestaly odpovídat. Je to divné, tak ještě jim napsal, jestli neztratily zájem? Přišly maily, které nechápal. Jedna píše: „Vypadáte skvěle (znám ho, tak mohu potvrdit, že to jediné nebylo mlžení), ale jsem na školení a nemohu odpovídat“. Druhá napsala, že je nemocná a musí si odpočinout. Bylo by to v pořádku, kdyby na seznamce každý den několik hodin nesvítily. „Když žena má přece zájem, tak udělá vše, aby se s ním co nejdřív seznámila nebo ho viděla“ blikalo mu v hlavě. „Nač ty kecy“ nechápal? Proč nejsou upřímné a nesdělí, že už to neplatí"?
Antonín Nebuželský
Jsem rád, že se nemusim seznamovat. Ale být sám, tak bych určitě využil toho množství žen, těch je velký přetlak. Ale, to mi dá většina za pravdu, nejlepší je to v práci. Asi bych šel kvůli tomu zase dělat.
Vlasta Ledlová
Lidmilo moc děkuji. Připomněla jste mi dobu po mém rozvodu, kdy jsem z nedostatku jiných příležitostí vstoupila na seznamku i já. Když přišel na první schůzku na Václavák pod koně upocený chlapík v kytkovaných bermudách, uváleném tílku s igelitkou supermarketu v ruce, o ponožkách v sandálech nemluvě, nevěděla jsem, jak se omluvit a zmizet. Druhý mě honil přes půl hodiny po Vinohradech, aby našel hospodu, kde bude kafe alespoň o 5 Kč levnější (tehdy stálo v průměru 20 korun). Další skoro dvoumetrový obr mě k mému překvapení hned pozval na oběd, ale v restauraci mi sdělil, že on moc nejí a zeptal se, jestli by mi nevadilo, kdybychom si tu pizzu objednali napůl a každý za své. Muž hledající svou spřízněnou duši mě rovnou pozval do sauny, prý abychom se lépe poznali. Ani další setkání v průběhu let nebyla lepší. Tak jsem zůstala single a už bych neměnila.
Václav Soukup
Hlavně je třeba dát si pozor na ty dědky, co se šourají po bytě !
Jiří Dostal
:-) Irelevantní téma pro duševní hygienu, protože co je vlastně téma? :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.