Video: Modní přehlídka Na Marjánce kamerou Danuše Kubátové

Video: Modní přehlídka Na Marjánce kamerou Danuše Kubátové

24. 11. 2015

Módní přehlídka dobových a současných oděvů se uskutečnila dne 12. listopadu 2015 Na Mariánce v Praze 6. Dobové oblečení mimo jiné předváděly naše zralé dámy z projektu i60 Senior Fashion se svými vnoučaty. 

Jak to probíhalo v zákulisí a pak v sále před diváky, se můžete podívat zde. Přejeme pohodovou podívanou.

 

 

móda Modelky video
Hodnocení:
(4.2 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Anderlová
Moc pěkná přehlídka ...na životo musela být paráda
Jaroslava Handlová
Výborně zachycená atmosféra. Při sledování jsem si připadala, jako bych u toho byla. Tolik mne ten filmík pohltil!
Alena Várošová
Paní Danuše,tak to se Vám povedlo ukázat nám i modelky v zákulisí.Opravdu krásné,vidět to na vlastní oči,to byl asi zážitek.
Soňa Prachfeldová
Krásné video, moc se mi líbily rozzářené tváře všech, úsměvy, děti, super, super a sympaťák Honza na konci. Krásné - díky za shlédnutí :-)
Eva Mužíková
Přestože jsem se i já přehlídky zúčastnila jako divák, dění v zákulisí bylo pro nás TABU. Pohled na rozzářené dětské tváře který jste nám paní Kubátová takto krásně zprostředkovala je až dojemný. Rostou nám velké "konkurentky ":)))) Přehlídka modelů předváděných zralými modelkami, to byl také silný zážitek nejen pro diváky, ale určitě i pro modelky samé. Za doprovodu krásné hudby, zvláště té francouzské, přímo zářily. Přestože ve Vašem videu je ze začátku nahrazena jinou, také melodickou skladbou.. Děkuji Vám za návrat do té nádherné atmosféry.
Zuzana Pivcová
Moc hezky zpracované včetně doprovodné hudby, takže i ti, kteří se nemohli zúčastnit, mohli alespoň na dálku vnímat atmosféru celé akce.
Hana Rypáčková
Vydařený večer..Opravdu povedené... Libore, ženy jsou taky potěšeny, když vidí muže slušně oblečeného....
Alena Tollarová
Dano, video je jako vždycky moc pěkně udělané a zachycuje atmosféru příprav v zákulisí, kam se běžný divák nepodívá a pak vrchol toho snažení - samotné předvedení šatů, doplněné krásnými účesy i líčením. Každá účastnice včetně těch malých se v takovou chvíli nutně musí cítit jako princezna. A Libore, věř, že to stojí za to, jet se na kamarádky i ostatní spřízněné íčkem podívat. Díky.
Libor Farský
Je to úžasné. Jak již jsem se zmínil dříve - děvčata, tato Vaše vlastnost - záliba v oblékání a zdobení se je vlastně obrovským darem pro potěšení nás, mužů. A to bez ohledu na věk modelky. Kdysi jsem byl úplně okouzlen, když jsem pootevřenými dveřmi ze sborovny do kanceláře sekretářky pozoroval její asi tříletou vnučku. Byla tam v tu chvíli sama. Různě se natáčela před velkým zrcadlem a říkala si nahlas: "fešanda, fešanda". Navíc obdivuji to přirozené vystupování - i s úsměvy. Jako u profesionálních vyškolených modelek. To se snad musí líbit i 3% menšině u mužů. Díky patří redakci i60, Danušce Kubátové a všem, kteří se podíleli na organizování této akce. Úžasné je také to, že až z velké dálky přijíždějí ostatní dámy podpořit své kamarádky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...