Roupama již neví co by
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Roupama již neví co by

14. 12. 2015

Extreme phone pinching
v hlavách jim dělá cink cink,
dvěma prsty prý je nutí,
držet mobil k upadnutí.

Do kanálu do propasti
a ti kolem jim to baští,
našli si zas nové hoby,
roupama již neví co by.

Moje poezie
Hodnocení:
(1.9 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
No to já znám lepší historku a je z dnešní doby. Učitelka potkala ve městě svého žáka, který měl být tou dobou ve škole, ale již delší dobu do školy nedocházel. Začala mu domlouvat, že když bude chodit za školu bude vylouče, a co si počne bez vzdělání ? Na to žák vytáhl z kapsy hrst zmačkaných tisícovek a pravil: Tohle mám v kapse, paní učitelko a teď mi ukažte co máte v kapse vy, s tou vaší vysokou školou. Chlapec místo školy dělal vyhazovače v nějakém podniku. Bohužel to není vtip, ale smutná skutečnost.
Zdeněk Horenský
Paní Vladko to není o IQ, o Vašem nepochybuji, já jen že se to jaksi napsaného moc netýkalo. Dnešní mladí většinou nejsou vůbec děsní a nic proti nim, ale mně se moc líbil ten "extreme phone pinching. Nic víc v tom netřeba hledat. Samozřejmě jsme zamlada nebyli svatoušci, ale asi jsme si trochu více vážili peněz a neměli věci za desetitisíce. Jeden příklad z doby dosti dávné. Před 1989. Na nádraží k pokladně přišel v pátek odpoledne učeň a chtěl jízdenku pro cestu z internátu po týdnu domů a hodil na pultík zmačkanou stokorunu. Paní pokladní: "copak tak se zachází s penězi?" "Cha, stovku jsou nějaký peníze?" A to tenkrát stovka ještě byly peníze, zvláště když se odjíždělo po týdenním pobytu domů ze školy. To jen tak na okraj.
Vladka Steinová
Pane Horenský, nerozumím tomu, co jste napsal.Asi nemám patřičně vysoké IQ.
ivana kosťunová
Vtipná zkratka, já bych to neodsuzovala, dělávali jsme taky různé ptákoviny , to k mládí patří, i když jsme riskovali pár výchovných.
Zdeněk Horenský
Výborně dámy, tak jste si aspoň měly kde vyměnit názory a zavzpomínat na výchovu.
Jana Šenbergerová
Dětství jsem prožila v blízkosti prarodičů a jsem ráda, že mi to bylo dopřáno. Moje děti to štěstí neměly. Doma nás vedli k úctě k lidem, a to nejen starým.
Jana Šenbergerová
Mili, mladí si myslí totéž o starých. Oba se mýlí. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Říkanka je depresivní a nemá žádnou vypovídající hodnotu. Nehodnotím jednou ani hvězdičkou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...