Magazín i60 rozdává vánoční dárky!
Ilustrační foto: ingimage.com

Magazín i60 rozdává vánoční dárky!

20. 12. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, po celý rok bylo pravidlem, že jsme nedělní večer na našem portále i60 věnovali vyhlašování vítězů soutěží a rozdávání cen. Stejně tomu tak bude i dnes. Kromě tradičních cen rozdáme i několik vánočních dárečků jako poděkování těm čtenářům, kteří se podíleli na neustálém vylepšování tohoto oblíbeného magazínu pro aktivní seniory.

Po vzoru vyhlašování filmových Oscarů či ankety Zlatý slavík oceníme čtenáře v pomyslných kategoriích Objev roku, Počin roku a Síň slávy. Nejdříve ale dovolte vrátit se k našim soutěžím.

 

02e90524.jpg

 

Zážitek roku 2015

V úterý 15. prosince skončila soutěž s názvem „Můj největší zážitek roku“. Díky ní se soutěžící poohlédli za končícím rokem a formou příběhů, povídek i básní vyjádřili své nejsilnější zážitky z roku 2015. A bylo jich opravdu dost. Vyslali jste do soutěže příběhy vtipné, ale i méně veselé, prostě takové, jaké přinesl sám život. 

Tentokrát redakce příspěvky nehodnotila, ale všechny umístila do našeho losovacího programu, který vybral vítěze. A stala se jím paní Helena Votíková za příspěvek Nečekaná facka. Autorce příspěvku gratulujeme k vítězství a posíláme cenu – publikaci Retro ČS od nakladatelství JOTA.

Stejnou knihu obdrží také paní Květoslava Houdková, která byla vylosována za vložení minimálně tří pozvánek na kulturní a společenské události v rubrice Tipy. Tuto novou rubriku magazínu sleduje stále více čtenářů, a tak věříme, že i vy se necháváte vloženými tipy zlákat k návštěvě výstav, divadelních představení, trhů a dalších akcí po celé České republice. Zatím méně naplněná je další nová služba portálu i60 a tou je Seznamka pro seniory. Ovšem pozor, seznamka funguje, můžeme potvrdit, že už na inzeráty, vložené zatím jenom ženami, byly odezvy ze strany mužů…

Produktové soutěže s vědomostní kvíz

Ježíšek bude nadělovat i účastníkům produktových soutěží. Zubní pastu a ústní vodu Herbadent vyhrává paní Helenka Červenková. Bylinné koupele Herbaspa pan Jan Kutílek. Dárkové balíčky Fytofontana produktů CC ceutical získavají paní Alena Vávrová a Dana Panušková. CD mp3 Henri Charrière: Motýlek od společnosti Radioservis získávají čtenáři Jiří Libánský, Ladislav Vesecký a Hana Rypáčková. Promokódy na úklid v hodnotě 400 Kč společnosti LidskáSíla.cz obdrží paní Renata Macháčková, Věra Holubová a Miroslava Jachimová.

Ve vědomostním kvízu se stal výhercem tohoto týdne pan Vlastislav Hradilík. Všem výhercům gratulujeme!

 

darky.jpg

 

Objev roku

Čtenářská základna neustále posiluje, v průběhu roku se na portál zaregistrovaly desítky nových uživatelů. Z těch, kteří se aktivně podílí na obsahu magazínu, jsme vybrali dvě jména, která jsme v redakci označili za Objev roku. Je jím paní Ivana Kosťunová, autorka vtipných a zároveň i moudrých příběhů ze života. Podobně obohatil portál i60 svými nápaditými příspěvky další nový čtenář, pan Libor Farský, který je druhým Objevem roku. Za tento „titul“ posíláme oběma knižní cenu.  

Počin roku

Za neutuchající celoroční pomoc svým čtenářským kolegům a sérii návodů na vkládání článků, fotografií, videí, ale i pomoc s přípravou nové podoby magazínu i60 posíláme publikaci Retro ČS panu Radovanu Caklovi. Díky Radku! Dalším Počinem roku naše redakce označila miniseriál Příběh na 50 slov z dílny paní Dany Kolářové. Výstižné a moudré glosy poskládané z padesáti slov inspirovaly i další čtenáře a staly se ozdobou magazínu i60. Stejně jako paní Danu Kolářovou oceníme knihou také paní Miluši Převrátilovou a paní Danuši Kubátovou. Obě dámy spolupracovaly s námi (bez nároku na honorář) v rámci projektu i60 Senior Fashion, z módních přehlídek přinášely obrazové zpravodajství – nádherné fotografie a krásně zpracovaná videa. Děkujeme vám!

Síň slávy

Do Síně slávy našeho magazínu jako první vstoupí paní Zuzana Pivcová. Zuzana patří ke „služebně nejstarším“ zaregistrovaným čtenářům, během čtyř let vydala v magazínu i60 už na tři stovky básní. U její tvorby však nesledujeme kvantitu, ale kvalitu. Její básnická tvorba doslova zraje. A my věříme, že ta současná „sláva“ jednou překročí hranice tohoto portálu. Také Zuzaně posíláme knižní cenu.

Malými pozornostmi obdarujeme také členy redakční rady, kterými jsou kromě již zmiňovaných Radovana Cakla a Zuzany Pivcové také Jana Šenbergerová a Alena Tollarová, kterým děkujeme za vzájemnou spolupráci.

Poděkování si zaslouží mnoho dalších bezvadných lidí, kteří se aktivně podílejí na obsahu portálu, anebo se starají o zábavu i mimo něj. Díky magazínu i60 vznikly stovky literárních i obrazových skvostů a hlavně desítky nových přátelství. A právě proto je tu pro vás magazín i60.

 

Přání

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a hodně pohody, zdraví, lásky a štěstí v roce 2016.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Antlová
Všem výhercům velká gratulace ! KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOC !!!!!!!!!
Miluše Převrátilová
Děkuji redakci za ocenění, které mě velmi mile překvapilo, kniha (a i kalendář na rok 2016) bude pro mě krásným dárkem pod vánoční stromeček. Všem čtenářům přeji příjemné Vánoce s vůní vanilky, perníku a všeobjímající láskou, do nového roku především mír a zdraví. A i dalším vyhercům blahopřeji a ještě jednou děkuji redakci za skvělý magazín i60.cz, přeji pohodové vánoční svátky a do nového roku vše nejnej ...
Dagmar Bartušková
Gratuluji všem výhercům.
Libor Farský
Vážená redakce. Rád bych zopakoval ze svého dřívějšího „Líbí“ to podstatné: „Můj obdiv a vděčnost patří redakci i60 za to, s jakým úsilím a zápalem vytvářejí překrásný portál pro nás. Dokonce pracují i v sobotu v nočních hodinách. To nemá v dnešní pragmatické době obdoby“. K tomu ještě dnes přidávám své poděkování za vaše ocenění, které je pro mne velkým povzbuzením. A kromě předchozího přání pro všechny bych ještě rád dodal, že vám i sobě budeme držet palce – aby vás vaše práce i nadále bavila a stále se vám tak dařila.
Libor Farský
Děkuji za blahopřání a zároveň i já blahopřeji ostatním oceněným. Pro mne je opravdovým objevem roku tento skvělý portál s tolika krásnými příspěvky a hlavně možností navázat nová virtuální přátelství. Děkuji všem za povzbudivé komentáře k mým literárním pokusům. Jako amatérský pisálek jsem totiž skončil zároveň se studentskými léty, začal znovu až teď a sebevědomím zrovna nepřekypuji. Přeji vám všem krásnou pohodu vánoční i po celý příští rok ve zdraví, přátelství a lásce svých blízkých.
Naděžda Špásová
Gratuluji všem výhercům a oceněným. Přeji všem krásné vánoce a hodně štěstí a zdraví do roku 2016.
Helena Votíková
Krásný dárek. Děkuji. Je to velké překvapení. Posílám gratulaci ostatním a přeji všem krásné klidné svátky.
Ladislav Vesecký
I já děkuji i60. za první výhru tady. Všem přeji krásné vánoce a šťastný nový rok.
Květoslava HOUDKOVÁ
Přiznání a dík! Milí čtenáři, přiznávám, že přiložit k textu obrázek se nějak stále neumím naučit a zúčastnit se dalších soutěží - přesto jsem nečekaně vylosována v rubr. TIPY. Za toto překvapení moc děkuji a slibuji, že i nadále to, o čem vím, povím ostatním - také malé akce mohou přispět k velkým setkáním. Dík a nashledanou.
Zdenka Jírová
Blahopřeji všem vybraným vítězům a přeji příjemné Vánoce a mnoho elánu do dalšího "íčkařského" roku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...