Redakce i60 přeje všem krásné a klidné Vánoce
FOTO: Jan Raška

Redakce i60 přeje všem krásné a klidné Vánoce

24. 12. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři,

přijměte prosím také od nás – redakce i60 – přání krásných a klidných Vánoc.

Rok se sešel s rokem a máme tady jedno z nejkrásnějších období, i když opět bez ladovské kulisy zasněžené české zimy. Nevadí, přesto si užijme dobrého jídla a pití, obdarujme naše nejbližší a vzpomeňme na ty, kteří již nejsou mezi námi.

A pokud si najdete chvilku, podívejte se také na magazín i60. I v průběhu svátků budou na portále vaše snímky v rubrice Foto dne i nové články. Budeme se těšit i na vaše čerstvé vánoční a slivestrovské příspěvky.

Děkujeme vám za vše!

Vaše redakce i60

 

čtenáři i60.cz Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Přátelé v redakci, přeji Vám krásné Vánoce a do nového roku hodně dobrých nápadů pro nás, "íčkaře".
Lidmila Nejedlá
Milá redakce, vážení na íčku, přeji vám stálý úsměv na líčku. Dobré zdraví, pevný krok, ať vydrží vám celý rok. A kdyby někdy smutno bylo a něco se nedařilo , zpívejte si písničku, tu, co máte v srdíčku.
Michaela Přibová
I já se sestrou přeji redakci a všem íčkařům radostné vánoce a aby ta láska, o které píšete, ve vás zůstala po celý rok.
Helenka Vambleki
Nápodobně přeji já redakci a všem účkařům, ať Vánoce rozezní ty struny v nás a jejich tóny jsou slyšet ještě dlouho
Jaroslava Handlová
Krásný Štědrý večer, radostné vánoce a pěkný celý příští rok přeji redakci, včetně jejich rodin a také celé velké rodině íčkařů i náhodných návštěvníků i60.
Marie Foltýnová
I já se přidávám k přání pro redakci.Aby prožili krásné svátky v kruhu svých rodin a do Nového roku přeji zdravíčko po celý příští rok.Díky redakce za Vaši práci,jste skvělí.
Naděžda Špásová
Ještě jednou přeji celé redakci a jejich rodinám krásné vánoce a úspěšný rok 2016. To samé i všem íčkařům a ostatním návštěvníkům portálu i60.
Miroslava Jachimová
Také já se připojuji s přáním krásných Vánoc, prožitých v pohodě v kruhu blízkých a do nového roku hodně zdraví, spokojenosti a elánu. Dík patří redakci za její snahu a invenci při organizování akcí pro íčkaře. Její zásluhou jistě mnoho z nás prožilo příjemné okamžiky.
Alena Várošová
I já bych také chtěla popřát redakci a všem milým a upřímnám lidičkám"Aby dobrých lidí bylo dost,aby jsme žili jiným pro radost,aby zdraví zvítězilo,aby jsme se k sobě chovali mile,aby jsme byli vždy při síle,aby jsme zažili jen krásné chvíle,aby jsme vždy uměli pomocnou ruku dát a aby jsme se nezapomínali smát a aby nás měl někdo rád.
Libor Farský
Přeji vám všem krásnou pohodu vánoční i po celý příští rok ve zdraví, přátelství a lásce svých blízkých. Můj obdiv a vděčnost patří redakci i60 za to, s jakým úsilím a zápalem vytvářejí překrásný portál pro nás. A kromě předchozího přání pro všechny bych ještě rád dodal, že vám i sobě budeme držet palce – aby vás vaše práce i nadále bavila a stále se vám tak dařila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.