Vše nejlepší a hodně zdraví do nového roku přeje redakce i60!
ILUSTRAČNÍ FOTO: ingimage.com

Vše nejlepší a hodně zdraví do nového roku přeje redakce i60!

30. 12. 2015

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

dovolte, abychom vám popřáli za redakci i60 vše nejlepší a především hodně zdraví do nového roku. Ať se vám daří v osobním životě, ať jste spokojení, aktivní a pozitivní. A zachováte přízeň našemu magazínu, který připravujeme právě pro vás.

Pro redakci našeho magazínu to byl rok přelomový. Máme za sebou čtvrtý rok fungování, pro čtenáře jsme připravili novou podobu i60 s řadou nových funkcí a služeb jako je vkládání Tipů na nejrůznější události ze všech koutů České republiky, anebo Seznamka pro seniory. V příštím roce nás čekají další novinky, které opět obohatí tento magazín o nové služby a zážitky.

Tak tedy, na zdraví!

 

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Nový rok přání
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Díky redakci za milé přáníčko.Krásné ukončení starého roku.A ještě krásnější začátek roku nového.V Novém roce krásná setkání s přáteli z i60.
Eva Balúchová
Všem čtenářům íčka i redakci přeji úspěšný a spokojený rok 2016. Redakci děkuji za magazín pro nás,aktivní seniory a kamarádům i kamarádkám za to,že jsou.
Eva Mužíková
Na zdraví!
Dana Kolářová
Na zdraví!
Vladka Steinová
Milá redakce,vážení přátelé, děkuji Vám za přízeň a za trpělivost , do Nového roku 2016 přeji hodně zdraví, štěstí a klid. Vladka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.