Netypický Silvestr

Netypický Silvestr

2. 1. 2016

Letos jsem se na Silvestra připravila seriozně a důkladně. Když už mám s pejskem trávit půl noci v koupelně (kvůli dělbuchům), tak si to zpříjemníme. Nanesla jsem do koupelny trochu jídla a pití pro sebe i pro pejska, malé rádio a pejskovi hračky. Tak a teď to snad oba ve zdraví přece jenom přežijeme.

Čekám na rány a rychlý úprk  do náruče koupelny. Nic nepřichází. Pejsek pokojně leží a kouká na televizní silvestrovský program. Docela se mu to líbí. Někdy sice zaštěká na některého z učinkujících, který mu asi není sympatický. Já pojídám, co jsem si připravila. Je mi sice už trochu těžko, ale jeden den v roce si přilepšuji. Asi na to ale můj žaludek není zvyklý, a tak se brání. Zalévám to tedy sklenkou červeného vína.

Trochu se mi sice rozostřil zrak, ale sluch funguje a já pořád čekám na hlučné slavení Silvestra. Nic!!! V půlnoci je sice ohňostroj, ale díváme se na něj s pejskem a pejsek neprotestuje. Zdá se mi, že se mu barevné obrazce docela líbí. Ani zvuky mu nějak nevadí. Když ho to přestane bavit, jde si lehnout do pelíšku. Připíjím tedy o půlnoci všem dobrým lidem sama. Ohňostroj za chvilku přestane a zůstane zvláštní ticho. Jenom v televizi se radují z nového roku 2016.

Ano tento rok bude určitě krásný. Hezky se nám s pejskem spalo a tak jsme se ráno probudili úplně čerství. Venku je poprašek sněhu, zima se přece jenom smilovala.

Jdeme ven a oba víme, že určitě tento rok zvládneme ve zdraví a možná i štěstí. Totéž přejeme i vám.

Nový rok Silvestr
Hodnocení:
(4.4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
MATÝSEK TAKÉ ZDRAVÍ BERTÍKA. MOC HO OBA OBDIVUJEME I JEHO PANIČKU.
Eva Mužíková
Hanko, to je dobře, že jste to šílení s Matýskem tak pohodově zvládli. Co my bychom za to dali... Hodně štěstí, pozdrav pro Matýska od Bertíka...
Jana Šenbergerová
Tím se, Hanko, netrapte. Podle toho, na kterou hvězdičku kliknete jako první, tolik hvězdiček se objeví. Třeba na třetí, tři jsou modré a tři se zobrazí. Když někdo další klikne také na třetí, budou vidět tři hvězdičky a (3 b. / 2 h). Pokud dá někdo míň nebo víc hvězdiček, body se zprůměrují, což může buď zvýšit nebo snížit počet hvězdiček. Důležité je, co je v komentářích, za těmi jsou lidé podepsaní, zatímco na hvězdičkách se dá pracovat i anonymně. Mějte se krásně a pište bez ohledu na hvězdičky.
Hana Šimková
Tak nám někdo ukradl hvězdičku i když stejně ten systém hvězdiček nechápu.
Hana Rypáčková
Hanko, to jste se s Matýskem pěkně udělali pro sebe. Hodně štěstí v novém roce....A máš co psát do sloupku? Jedině volyňskou radnici pochválit.
Ingrid Hřebíčková
Matýsku, ty jsi kouzelnej pejsek a máš bezvadnou paničku. Tak ať se vám v novém roce daří.
Hana Šimková
Děkuji za přáníčka a pejsek se jmenuje Matýsek.
Michaela Přibová
Paní Hanko, děkuji za moc milý článek. Jste bezvadná dvojka. Je to vidět i z fotky. Vše nejlepší v novém roce vám oběma:-)
Jana Šenbergerová
Také jsme našli kocoura v dobrém rozmaru, i když to u nás bouchalo celý večer. Ale hlavní je, že jste v dobrém rozmaru, Hanko, i vy (ten pěkný dvojportrét hovoří za všechno), takže vám upřímně přeji, ať vám to vydrží po celý rok.
Libor Farský
Tak jsem, Haničko, zpočátku přemýšlel jaký zábavný program to dávali v automatické pračce...Novoroční pozdrav Tobě i pejskovi. Jak se jmenuje?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...