Ilustrační foto: pixabay.com
A stále kveteme
7. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.1.2016 19:46
Navíc já koza v oplocené zahrádce obdivovala ještě nevydané plumerie- taky jsou všechny stažené a i oleandr! Fotky ve Fotu dne taky- zasněžený potok... Ale nechápu motivaci.
Alena Tollarová
10.1.2016 19:34
Já miluju komentáře Aleny Várošové. Jako kozy v oplocené zahrádce - to bych nevymyslela a je to fakt boží. A přiléhavé. I já jsem podlehla a přidala bramboříkům pochvalný komentář. Definitivně jsem se utvrdila, že jsem naivní blázen.
Redakce i60
10.1.2016 17:30
Vážená paní Šorejsová, žádáme vás, abyste nám sdělila, které fotografie jsou vaše a které ne. Několikrát jsme upozorňovali na to, že fotografie nelze stahovat z internetu bez souhlasu autora. Lze to jen z tzv. freefotobank. Pokud používáte cizí fotografie, porušujete tím Všeobecné podmínky tohoto portálu. Jsme nuceni vám dočasně zablokovat profil., než se prokáže, že všechny fotografie u vašich článků jsou autorské. Nemůžeme riskovat vysoké pokuty za zcizené fotografie. Děkujeme za pochopení.
Hana Rypáčková
10.1.2016 16:33
Potvrzuji, že všechny tyto fotografie mají jiného autora. Ale nepřekvapuje mne to.
Alena Várošová
10.1.2016 16:31
Tak my jako kozy v oplocené zahrádce dáváme p.Šorejsové po 5* a ona si toto dovolí a podvádí nejen redakci,ale i čtenáře a uživatele íčka.Paní Šorejsová to bych do Vás nikdy neřekla,Vám už neuvěřím ani slovo i kdyby jste všechny články opsala.Vzpomínám si,že já jsem se Vás tenkrát ptala proč nepřidáte nějakou svou fotografii z Peru a neodpověděla jste,protože jste tam nikdy nebyla a chlubíte se cizím peřím.Teď je mi to jasné.Styděla bych se být vámi napadat Vandu a Milenu,jak kdyby ony za to mohly jak se chováte a jakou máte úroveň.V mých očích i když máte hezké fotky,asi rovněž okopírované,ne vlastní tak jste spadla až do bahna.
Hana Šorejsová
10.1.2016 16:11
V. Blaškovič je iniciátor všech bouří a přítrží. Vždy za jakékoliv situace, sama se odklidila a poštvala vás, co dělal paní Vítkové a jak psala o Vás už zřejmě zapomněla...Sprosté urážející vulgarity.
Hana Šorejsová
10.1.2016 16:09
Jste nyní naváděna V.Blaškovič, ta se schovala a poštvala vás, spojily jste se aby jste hledaly sváry a hádky, nic víc nic míň, už toho tady bylo dost. Nejdříve paní Blaškovič psala maily , jak zlikviduje vás mně a panu Štorchovi nyní to píše vám, je to jjejí záliba. Vaše urážky jsou známé, neumíte nic než urážet a nadávat, bohužel to je vaše ostuda, že ubíráte denně hvězdy a škodíte to už je zde známo také.
Hana Šorejsová
10.1.2016 15:10
Bohužel, chodíte stejně jako paní Doušková a vyhledáváte jen sváry a hádky, sama nemáte svědomí čisté...
Hana Šorejsová
10.1.2016 15:09
Vy jste žádný email nedostala, a proto jste byla vzteklá....nemáte co dělat tak slídíte v mých článcích už jste toto udělala několikrát i s Karlovou univerzitou.....
VANDA Blaškovič
10.1.2016 15:07
Konstatuji pouze to, co vidím. Z toho se nevylžete...:)) bohužel...:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA