Borec 007 aneb Co si myslet o espézetkách na přání
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Borec 007 aneb Co si myslet o espézetkách na přání

6. 1. 2016

Borec 007, Superman X, PEPA 1. a další bizarnosti se mohou objevit na registračních značkách automobilů na českých silnicích. Lidé si je za příplatek deset tisíc korun mohou pořizovat od letošního roku. Přidělena už byla i značka na přání s nápisem FANT 0 MAS.

Co si o tom myslet? Na jednu stranu je asi dobře vyhovět specifickým přáním motoristů. Vždyť značky už dávno neplní fukci místního určení. Dovedu to pochopit například u firem, kde mohou souviset s reklamou a propagací. Ale u běžných motoristů? To mi připadá trochu sebestředné a trapné.

Autem jezdím zhruba čtyřicet let. Vzhledem k finančním možnostem jsem si většinou pořizoval české vozy. Trochu záleželo na barvě a jediným plezírem byla volba silnější verze motoru (pokud byla k mání), aby se dalo bezpečněji předjet.

Honit si ego espézetkou typu Borec 007 by mne nikdy nenapadlo a upřímě řečeno to ani moc nechápu.

Ne nadarmo se říká: Jména hloupých na všech sloupích.

auta glosa
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.2 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Mně to také připadá zbytečné, ale kdo se chce takto třeba zviditelnit, ať si klidně zaplatí. Nojo, ale asi nebude stačit jen slovo, když si dá deset lidí nápis Borec 007, bude v tom guláš:)) Já, až budu mít zbytečných 10.000,-, si tam dám, jak se znám , nápis - " Bábinka Bertíkova".... kecám... do toho bych nešla..
Alena Várošová
Bez komentáře,místo aby se zabývali něčím užitečnějším tak vymýšlejí ptákoviny.Kdo na to má peníze,necht ti tam napíše třeba Borec ,nebo taky Debil.
Libor Farský
Já už se těším, co všechno zábavného uvidíme. Třeba někteří řidiči neustále ostatním nadávají, ti je ale neslyší. Teď si mohou dát na espézetku VOLE.
Jiří Libánský
Líbí se mi to. Ať žije individualita. A když náhodou by mne porazilo auto a uhánělo pryč zapamatuji si takovou značku snadno. A když pojedu na motorce a někdo mi udělá nějakou prasárnu, ještě za rok si ho budu pamatovat a někde třeba narazím náhodou na jeho zaparkované auto. A co se týče peněz, tak když chce se jich zbavit, tak alespoň do státní kasy. Některé země to umožňují dávno. A za víc. Také fakt je, že takové auto se hůře krade.
Alena Tollarová
Pane Tomáši, naprosto s Vámi souhlasím. Mně to přijde naprosto dětinské. Ale jestli si tímto způsobem někdo potřebuje něco dokazovat, tak to má tedy mít. A konec konců, možná mi někdo přihraje na další sbírku cedulí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Přesto, že jezdím denně ani ve snu by mi nenapadlo si nechat pořídit takovou značku.Jsem se svou spokojena a článek je dobře napsaný - plný souhlas s jeho obsahem.
Marie Magdalena Klosová
Taky to moc nechápu.Ale i takoví jsou mezi námi,a když na to mají,ať si radost udělají.mm
Květoslava HOUDKOVÁ
Prostě se zase vyhovělo blbcům, kteří nevědí co s penězma a zlodějům, aby měli co krást !! = spokojenost na obou stranách !
Helena Votíková
Myslím si, že některé SPZ o majiteli něco napoví, ale dříve, když bylo zřejmé podle značky odkud kdo je, byli někteří majitelé v některých městech dost neoblíbeni. Místním přestupek prošel. Pamatujete?
Olga Štolbová
Tomáši, souhlasím a také myslím, že na sebe takoví řidiči berou bič. Takové auto si každý zapamatuje a policie lehce najde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.