Milošův pád
FOTO: archiv autora

Milošův pád

14. 1. 2016

Z nervních vánočních nákupů jsem si šel poslední pracovní den zakouřit na schodiště. Bylo namrzlo, uklouzl jsem a udělal tuhle piruetu.

Naražené stehno a rameno ani moc nebolely. Horší bylo pozorování mé plešky, mám ji větší než prezident Hollande! Ta mě mrzí více.

Cizí neštěstí člověka potěší.

 

video zábava
Hodnocení:
(4.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Nepříjemný pád.Hlavně,že není zlomená ruka,ani noha.S pleškou si nedělejte starosti.Můj muž ji má také a vůbec mi to nevadí.
Dagmar Bartušková
Miloši, slušný pád. Tím pádem jste mě tím pádem dostal. ☺☺☺
Hana Rypáčková
Takhle spadl můj muž předloni, prostě ráno šel venčit a po bezpečném večeru nebezpečné ráno.Ovšem nevím, zda to kamera zachytila, zvedali ho kolemjdoucí.Jen modřina z toho byla. Ten žižkovský dům se zelení nevypadá tak hrůzostrašně,asi má druhý vchod na tu krvelačnou ulici, kde se dějou věci...
Drahomír Jurajda
Miloši, doufám, že to pro Vás bude poučenim, že muži pozdně středního věku již musí mnohdy uvažovat než vykročí do terénu. Sám jsem zažil nedávno něco podobného, ale bez následku. Znovu jsem si uvědomil, že se nesmím sám před sebou stydět a v zimě před vykročením do teréný ov ěřit kluzkost podkladu, na který lstupuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pane Miloši pád nevypadal dobře, a hlavně, že se vám nic vážného nestalo. Ať už další vaše dny v Novém roce jsou bez újmy na zdraví.
Jana Šenbergerová
No vida! Bezpečnostní a barevná k tomu, a bezpečnost nezajistí. :-( :-) Děkuji vám za odpověď. Jsem ráda, že nešlo o nějakou zlomyslnost a nic vážného se vám nestalo, přestože jste byl otřesen, a to hned dvakrát.
Miloš Nekvasil
Vážené čtenářky paní Šenbergerová a Štolbová, můj držkopád je "live". Natočila ho naše barevná bezpečnostní kamera. Miloš Nekvasil
ivana kosťunová
Šikovně jste to zabalil. Vypadá to, že ruka zůstala celá a ta modřina na pozadí také časem zmizí.
Jana Šenbergerová
Okolnosti natočení pádu by mě moc zajímaly. Dobrovolně bych takhle spadnout určitě nechtěla. Vypadá to na nějakého spolupracovníka - vtipálka. Nebo se mýlím?
Olga Štolbová
Ahoj Miloši, myslím, že to naražení bolelo dost dlouho, ale jistě přebolelo a ta pleška? Bude se zvětšovat, ale budeš určitě o to zajímavější. Vždyť teď nejvíce frčí muži úplně holohlaví, ale to si musíš ještě počkat. Mě spíš zajímá, kde se tam vzal ten kameraman. Nebo to bylo na objednávku? Tady je vidět, jak kouření škodí. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.