Příběh na 50 slov: Opisování odpovědí
Ilustrační foto: pixabay.com

Příběh na 50 slov: Opisování odpovědí

23. 1. 2016

Vyhledává zajímavé články i komentáře, ale už zase. Opsaná dřívější odpověď téměř shodně. Proč? Má taková odpověď nějaký smysl, nebo ne. Je možné číst myšlenky či mít úplně shodný názor? Ta krása dozvědět se i v komentáři, o stejném nebo podobném zážitku či naopak o jiné zkušenosti. Chybí snad slova?

glosa Můj příběh
Hodnocení:
(4.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji všem za komentáře.
Alena Várošová
Určitě píši sama za sebe a člověk když už odešle komentář,pak teprve zjistí,že slova se opakují v několika příspěvcích.Ale co každého první napadne,tak píše.Jsme lidé a můžeme a nemusíme mít shodná slova.
Marie Magdalena Klosová
Píšu komentář po přečtení příspěvku,aniž bych si četla komentáře jiných.Nechci být ovlivněna,pokouším se být sama sebou a autorovi něco víceméně osobního sdělit.Někdy se to ovšem nezdaří. :) mm
Blanka Hlobilová
Plně souhlasím. Že by nám chyběla slovní zásoba?
Hana Práglová
Danuš,máš pravdu,že se mnohé opakuje!!!Ale jsme lidé.A spousta z nás je naladěna na stejnou tóninu.Takže pak se není čemu divit....
Alena Tollarová
Nejpříšernější bylo, když se mi dokonce podařilo opsat, aniž bych o tom věděla, název článku.
ivana kosťunová
Skvělé- postřeh, drobná kritika i výzva k zamyšlení, to vše na 50 slov. Tleskám.
Zuzana Pivcová
Několikrát jsem si všimla, že se obraty i celé pasáže v komentářích opakují, ale jsou milé alespoň tím, že se vůbec objevují. :-)))
Jana Šenbergerová
...jistě má dost svých. :-)
Jana Šenbergerová
Ač je to k nevíře, je možné myšlenky číst. Mám takového čtenáře vedle sebe. Já myslím, on říká, já myslím, on dělá. Občas ho žertem kárám, ať mi je nekrade, jistě má dost svým. Odpovědí mi bývá milý úsměv a šibalský smích. :-) A pokud jde o komentáře v íčku, často mě napadají úplně stejná slova, která pak objevím v komentáři někoho jiného. Je tu pár takových, kteří by mohli klidně psát i za mě. Jenomže to bych se třeba vůbec nedostala ke slovu, a to si rozhodně nemohu nechat ujít. Chápete, ne? :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.