5 potravin, které mohou vašemu psovi vážně ublížit
Ilustrační foto: MarppetfoodCZ

5 potravin, které mohou vašemu psovi vážně ublížit

2. 2. 2016
domácí mazlíčci
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Lenko, je vidět, že se vyznáte... chválím...
Lenka Kozlová
Psy i kocoura krmím masem. K masu dostávají zeleninu + přílohy (vločky, těstoviny, rýži, občas vařený brambor) milují i ovoce, ale to dostávají jako pamlsek
Zdenka Jírová
Je dobře, že redakce uveřejnila tento článek. Stále se ve svém okolí setkávám s tím, jaké nesmysly lidé dávají svým psům i v dobré víře, že jim to prospívá, Moje dcera přednáší na vysoké škole mimo jiné i o kynologii, od svých 15 let se psům aktivně věnuje, takže jsem dostatečně poučena o jejich zdravé výživě, i když já už psa nemám. Sleduji ale její práci.
Eva Mužíková
Bertík dostává hypoalergetické granule, stojí strašně moc peněz a tak jsem se rozhodla, nechat mu udělat testy, je li to třeba stále tak hrotit. Nedostává vnitřnosti / veterinář nedoporučuje, je v nich nejvíc svinstva /. Dokud se dalo koupit malé balení syrového masa, ryb, dršek, krmila jsem jej jen tímto / Jako pamlsky má sušenky z veteriny... / ale stejně občas ujedu:
Michaela Přibová
Psům vaříme maso, event. pečeme a někdy podusím. Občas granule. Jelikož naše kočky jsou mlsné, dojídají po nich i konzervy. Když např. svačíme chléb se šunkou či sýrem, sedí oba psy u nás a jí s námi. Také náš Čiko jakmile najde ořech, rozlouskne ho a sní. Nic mu potom není.
Elena Valeriánová
Máme na zahradě starý ořešák a Rex jak najde ořech, tak ho rozlouskne a jádra smlsne. Nic mu nebylo. Teď budu mít strach.
Alena Várošová
Také krmíme granulemi,jinak vaříme kupujeme předvařené žaludky,ledvinku,kousek játer,plíce a to uvaříme.Zbytek co by nesežrala,tak hned zamrazíme a potom dáváme postupně.Pes co nám umřel byl většinou na granulích seděl pod stromem a žral meruňky,jablka,co spadlo ze stromu.Nebo si jablko i sám utrhl a dožil se 14 let a 5 měsíců.
Hana Rypáčková
To jsme vždy dodržovali....Náš Venda má rád švestky.V zahradě bychom mu těžko zakázali toto ovoce.Ale asi je vhodné. Krmíme granulemi a kapsičkami s rýží.
Květoslava HOUDKOVÁ
Moje poslední fenka (střední špic) se dožila 15 let. Z těch 5ti potravin neměla: KOFEIN (ani já kávu nepiji, nerada). ČOKOLÁDA - existuje speciál. psí. OVOCE - občas dostala část banánu. OŘECHY - občas jen ty, co jsem vydloubla ze své čokolády. CIBULE - patří do omáček = nevadila. Psům omezit sůl (snadné-též sama málo solím) a brambory (ty jsem jí nedávala). Ale např. baštila i "zemlbábu" a jídlo, co jsem vařila. K tomu denně hrstičku granulí - život plynul v pohodě

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%