Ověřeno seniory: Pozvání do Pohody
FOTO: autorka

Ověřeno seniory: Pozvání do Pohody

22. 2. 2016

Je neděle, sice počasí není nakloněno výletům, ale Mariánské Lázně nás vždycky lákají, ať je léto nebo zima. A tak jsme se dnes po obědě vydali do milého lázeňského městečka. Cestou jsme sledovali, jako jsou hodně podmáčená pole a všechny rybníky plné vody až po okraj. Jenže příroda vloni hodně strádala, takže jí tu vodu přejeme. Jen chudinky kravičky vylezly všude na nejvyšší místa svých pastvin, aby přece jen té vodě trochu unikly.

V Mariánkách se pokocháme svými oblíbenými místy, zajdeme na nutný nákup a pak jdeme do Pohody. Zkoušeli jsme to již vloni v létě, ale bylo tam beznadějně plno. Dnes se podařilo, přišli jsme jako druzí (ale než jsme odcházeli, bylo již mnoho stolků obsazeno).

V Cafe Pohoda jsme si dali kávu/čaj a zákusek, cítili jsme se opravdu v pohodě. Obsluha milá, prostředí krásné, káva i dezert velmi chutné.

Až se budete vyskytovat v Mariánských Lázních a nebudete vědět, kam zajít posedět, běžte do Pohody, kterou najdete blízko hlavní třídy.

 

 Lenka

cestování Ověřeno seniory
Hodnocení:
(4.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Ahojky Leni, vidím, že výlet do Mariánek se Vám vydařil, hezky jste si to užili a něco dobré ochutnali. Moc Vám to na fotkách sluší. Třeba se taky někdy do Pohody podívám. Ze srdce přeji jen samou pohodu! nejen v Pohodě...***
Lenka Hudečková
Naďo, tak si sem naplánujte cestu, Mariánky za to stojí. Copak jste tu točili za seriál???
Naděžda Špásová
Lenko, na Mariánské Lázně mám doživotní vzpomínky. Točili jsme tam seriál a dali jsme se dohromady s mým mužem. Od té doby jsme tam nebyli.
Lenka Hudečková
Alenko, když se vydaří, tak to je:-). A tak je to správné. Navíc jsem měla svátek, tak jsme to brali i jako další dárek k němu :-).
Alena Várošová
Leni,i,díky za pozvání do Pohody,jak je vidět výlet se vám zdařil i pozenení v krásné kavárně s kafíčkem a pak že není pohoda v Pohodě.5*
Lenka Hudečková
Zuzko, určitě jsou dneska Mariánky o něčem jiném. I když netuším, jak pro samotnou ženu, já tam byla vždy s Jiříkem nebo ještě navíc s dcerou a s návštěvami, pokaždé nás Mariánky dokáží okouzlit. :-)
Zuzana Pivcová
Byla jsem tam jednou, to je víc než 30 let, pracně jsem dostala zimní poukaz, který na poslední chvíli někdo vrátil, polovina lázeňských domů byla v rekonstrukci a procedury takřka žádné. Navíc pro samotnou ženu neustálé nadbíhání lázeňských šviháků. Takže kromě krásného zimního počasí a vycházek zážitky nevalné. Docela bych to někdy ráda napravila.
Lenka Hudečková
Děkuji všem za reakce :-), Elenko, třeba někdy pojedeš do ML se léčit, i když to je opravdu daleko a u Vás jsou taky lázně...
Elena Valeriánová
Já to mám trochu z ruky, takže pozvání nemohu přijmout, milá Lenko. U nás máme restauraci Pohodu, ale tam se mi nijak moc nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Občas do M.Lázní jezdím když jsem na chatě v Úterý tak si zajdu do Pohody a budu mít pohodičku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...