Jar s příchutí kávy
Ilustrační foto: pixabay.com

Jar s příchutí kávy

3. 3. 2016

Inspirovala mě touto příhodou paní Věra. Manžel mi uvařil tureckou kávu, dala jsem si ji k počítači, pomalu popíjela.

Jemináčku, já nemám  ještě umyté nádobí? To si loknu po cestě do kuchyně a zrovna hrnek umyji, ať nechodím sem a tam, šetřím kroky. Umyla jsem nádobí. U nás jsem totiž myčka já. Odložila jsem hrnek do dřezu, protože tam byl naspodu logr, tak jsem nabrala polovinu hrnku s tím, že to půjdu vynést ven pod keř a postavila jsem jej na linku, protože mezitím zazvonil telefon. Tak jsme si s kamarádkou popovídaly, já pak vzala hrnek s jarovou vodou se splaškami a zanesla jsem jej automaticky k počítači. Zahleděná na nějakou určitě důležitou věc...

Kávu piji většinou studenou. Muž neviděl, jaký druh kávy jsem si podruhé připravila, jen řekl: "Ty tu kávu budeš mít jako vždy studenou!" Já jsem se s chutí napila, zabrána do počítače. A můžu vám říct, že se to fakt jako dvoják nedalo pít. Vyprskla jsem obsah do umyvadla v koupelně. Źe jsem si pokazila chuť, to je vám jasné. A od té doby si dávám sakramenský pozor!

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Děkuji za komentář Ilono.Na někoho se to vždy svést musí.
Ilona Erika Kolář
Něco podobného se stalo i mému tchánovi, když byli s mým synem na dovolené asi před pětadvaceti lety. Stalo se to ve stanovém kempu na Rujáně. Lítal pak kolem stanu jako šílenec a všichni si mysleli, že se zbláznil. Nejhůř to odnesla tchyně, poněvadž ho nikdo nepřesvědčil, že to na něj nanalíčila schválně.
Alena Várošová
Alenko,Evo.Lidmilko,Magdalén.Libore a Elen děkuji,děkuji.Takže nejsem sama co si kávu ochutím,přisladím,osolím,nebo přidám dět.krupičku i kys.cironovou?Hezký večer.
Elena Valeriánová
Úsměvné, hlavně když se to stane někomu jinému. Kafe si nesladím, ale manželovi ano. Už jsem mu ho taky osolila, to Vám byl šklebící se smajlík.
Libor Farský
Šmarjá, co to teď vlastně piju?! Je to nějaký divný ...
Marie Magdalena Klosová
Jo a kromě toho jsem si myslela,že užíváte zastaralého,poetického tvaru "jar" - jaro.:)
Marie Magdalena Klosová
Onehdy jsem si udělala bílou kávu s rozpustnou bílou dětskou krupičkou.Na dně to už pravda nebylo TO PRAVÉ OŘECHOVÉ.Taky jsem už vyzkoušela výbornou kávu oslazenou solí.Nezapomenutelné zážitky ! :)mm
Lidmila Nejedlá
Alenko, stane se, viď? To jsou ty naše kombinované mnohé činnosti.
Eva Mužíková
Alenko, také jsem četla - jaro.... já mám jako Ty nejraději kávu, kterou nedopiji a stojí odstátá na lince... úsměvné...
Alena Vávrová
Já jsem nejdříve četla "jaro s příchutí kávy" :-) a ejhle, on to byl jar! No, jak se říká "proti gustu žádnej dišputát", stát se nám, PC závislákům, může opravdu všechno. Včetně toho, že si to kafe, takové či makové, vylijeme do klávesnice ;-). Na to bacha!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...