Ilustrační foto: pixabay.com
Magnesia Litera 2016
2. 3. 2016Pomozte svým hlasováním vybrat nejlepší českou knihu vydanou v roce 2015, která získá prestižní výroční knižní cenu Magnesia Litera 2016. Hlasovat můžete ve čtenářské části soutěže Magnesia Litera. 500 vylosovaných čtenářů společnost odmění poukazem v hodnotě 200 Kč na libovolně vybrané knihy v internetovém knihkupectví kosmas.cz nebo v kamenných prodejnách Kosmas.
Veřejnost může hlasovat prostřednictvím webového formuláře na http://www.magnesia-litera.cz/ nebo pomocí korespondenčního lístku, které si můžete vyzvednout u nás v Klementinu. Hlasovat můžete nejpozději do 31. března 2015.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
3.3.2016 17:26
Děkuju za upozornění. Určitě budu hlasovat. Problém je, že jsem všechny knihy nečetla a nemohu být k nějaké nespravedlivá. Asi zajdu do knihovny nebo knihkupectví a alespoň si ty, které jsem nečetla osahám.
Hana Rypáčková
3.3.2016 12:32
Zaujal mne Pískový vrch. To ten rok rychle uběhl....Určitě budu pro některou knihu hlasovat.Díky,
Elena Valeriánová
3.3.2016 09:00
Taky jsem neměla možnost si některou přečíst, tak jsem postupovala jako Jana. Uvidíme, jak to dopadne.
Jana Šenbergerová
3.3.2016 08:34
Žádnou z nich jsem nečetla, ale vybrala jsem si podle anonce a budu jí držet pěsti. Díky za připomínku.
Zpět na homepage Zpět na článek