Přání k MDŽ
FOTO: autor

Přání k MDŽ

6. 3. 2016

Blíží se svátek žen celého světa, Ano MDŽ je za rohem, a tak já přeju všem ženám, aby kytičku a úsměv dostaly, aby pohlazení a slůvko DĚKUJI přišlo. Je jedno, jestli přímo či jen poštou.

Já přeju všem ženám, aby ten den byl krásný pro ně. Přeji vám všem, aby kytičky a miláčkové se u příležitosti vašeho svátku sešli. A tam milé dámy, milé mámy, dcery, milé babičky i slečny, ať v ten den svítí sluníčko nejen na modré obloze ale hlavně v dušičce, na srdíčku. To vám přeji z celého srdce já, Petr Stejskal.

Zkusím pár kytiček přidat. Lepší by byly ty voňavé, ale zkusím i ty z obrázků.

svátek
Autor: petr stejskal
Hodnocení:
(4.6 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
petr stejskal
A ještě několik slov. Já neznám jak se kytička jmenuje, já je fotím, prože jsou krásné.
petr stejskal
Jinak děkuji za podporu ohledně MDŽ. Tyto okce opravdu uskutečňovaly odbory, ROH. S KSČ to nemělo nic společného. Ano, mnohdy byly na akce zváni i muži. Ale s kým by asi ty ženy si zatancovaly? Sami se sebou. To je smutné. Ale ženy, na rozdíl od mužů, vždy dostaly dáreček.
petr stejskal
Ahoj dámy. Možná to bude znít hloupě, ale pokud by někdo náhodou měl nějakou kytičku ke stažení můžu poslat mejlem. petr1stejskal@seznam.cz
ivana kosťunová
Mám ráda čajové růže, tak bych si s dovolením jednu přivlastnila.
Jitka Chodorová
Pane Petře, i já děkuji, líbí se mi všechny kytičky, snad bych si vybrala jednu z růží, je jedno kterou, dojal jste mě, ještě jednou díky.
Libuše Bombačová
Pane Jiří, MDŽ bylo v vždy v režii odborů a ne KSČ, bohužel se zapomíná proč se MDŽ každý rok připomíná. Převzato z Wikipedie pro připomenutí : Mezinárodní den žen (ve zkratce MDŽ), připadající každoročně na 8. března, je mezinárodně uznávaný svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. Svátek žen byl poprvé slaven 28. února 1909 po vyhlášení Americkou socialistickou stranou. Od roku 1911, kdy byl poprvé slaven v Německu, Rakousko-Uhersku, Švýcarsku, Dánsku a USA, mezi jeho cíle patřilo volební právo žen, od roku 1975 pak je připomínán jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj. Petře nádherné kytičky, moc díky za hezké přání.
Milena Mejsnarová
Tolik květin, nádhera! Vybrala jsem slunečnici, možná proto, že je žlutá. Nebo se mi to jen zdálo, ale ona na mě mrká! Díky
Květoslava HOUDKOVÁ
Připojuji se k poděkování za kytičky, za 2 písničky jsem Petru St. poděkovala na přímý mail - dík
Růžena Antlová
Díky Petře to je milé ! Já už svou kytičku k MDŽ dostala trochu z předstihem a chvilku mi trvalo proč mi ji ten dotyčný dává .
Hana Čadová
Pane Petře, děkuji za přání a za kytičku. Já mám ráda všechny kytičky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...