Jsem žena nebo zvíře?
Ilustrační foto: pixabay.com

Jsem žena nebo zvíře?

7. 3. 2016

Zamyslela se žena u příležitosti MDŽ: "Co vlastně jsem - žena nebo zvíře?"   

Ráno vyletím z postele jako PTÁČE, do práce utíkám jako ZAJÍC a jsem vyplašená jako SůVA, abych přišla včas. V práci dřu jako VůL, někdy na mne (když má náladu) vedoucí volá: "HOLUBIČKO".

Některé ženy - nevím ovšem proč - o mně říkají, že jsem pyšná jako PÁV. Po všem tom honění mám v poledne hlad jako VLK, v závodní kuchyni však někdy vaří jako pro PRASATA a porce jsou jako pro VRABCE. Zpátky utíkám jako JELEN a když je schůze, sedím tam jako KVOČNA.

Potom běhám po nákupech jako HONÍCÍ PES a těžkou tašku táhnu jako MEZEK. Doma uklízím a běhám jako SRNKA. Večer přijde manžel a ptá se: "Co jsi mi uvařila BERUŠKO?" Já na to: "Ještě nic, broučku." On se diví: "A co jsi celý den dělala HUSO?" Já zatím po celodenním shonu jsem utahaná jako KůŇ, spocená jako MYŠ a zhublá jako KOZA.   

Vážení pánové - poraďte tedy - co vlastně jsem?

 

 

 

 

svátek ženy
Hodnocení:
(2.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
Hm, pěkná sebekritika.
Květoslava HOUDKOVÁ
Přijměte omluvu - měla jsem sdělit, že nejsem autorem (na to bych se nezmohla!). Ale kdo to napsal, opravdu nevím? Doma - mezi uschovanými vtipnými texty jsem objevila papír, kde to bylo napsáno psacím strojem- papír už zažloutlý, ale přečíst se to ještě dalo.
Dagmar Bartušková
Květo, mě to pobavilo.
ivana kosťunová
Myslím, že prvotní nebylo pochlubit se cizím peřím, ale na MDŽ pobavit. To se podařilo a myslím, že ani Bedřich Zelenka, či kdo je původcem tohoto článku by se proto nezlobil.
Zuzana Pivcová
Aha, tak to jsem nevěděla, že to není originál. Škoda.
VANDA Blaškovič
Květo, ještě Ti tam chybí slepice a krávy....:))
Elena Valeriánová
Pani Květo, tento text znám z doby před deseti nebo více lety. Nevím přesně, ale pamatuji si to. Kolegyně ho měla pověšený v kanceláři. Mohla jste uvést zdroj :-)
Jana Slavíková
Ptáte se pánů a já doufám, že i některý z nich poděkuje za připomenutí vtipu z prastarého Dikobrazu. Zuzana má pravdu - povedlo se vám to (opsat).
Zuzana Pivcová
To je dobrý nápad, povedlo se Ti to. Něco takového dokáže říct asi jen ŽENA.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.