Pozvánka na výstavu

Pozvánka na výstavu

6. 3. 2016

Chtěla bych vás pozvat na výstavu Klubu aktivních seniorů, který je součástí Svazu tělesně postižených ČR z Heřmanova Městce. Klub pracuje od roku 2006.

Dnes již ovládáme na 40 výtvarných technik. Výstava se koná v Pardubicích v Machoňově pasáži ve výstavní síni, hned za obchůdkem Pardubanda. Otevřeno je od 8 do17 hodin až do 28. dubna 2016, mimo sobot a nedělí. Každou středu je možné si výrobky zakoupit, a nebo si drobný výrobek zhotovit sami. Srdečně jste zváni.

výstavy
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Libuško - dík za informaci o příjezdu/příchodu do té pasáže. Předběžně uvažuji o středě 20. dubna, jízd.řád si najdu. Na Výstavišti v Lysé n.Lab. je každoročně veletrh "Růžová zahrada" a spolu s tím i "SENIOR". Bývá tam výstava prací seniorů (už přes 3000 ks). Pokud jste se ještě nezúčastnili, je-myslím-k přihlášení nejvyšší čas! Inform.: www.vll.cz (přesnější kontakt nemám)
Naďa Pokorová
Na takovou výstavu bych se určitě ráda podívala! Pěkné, ale pro mne trochu z ruky. Přeji ať se dál tak daří:-))!
Naděžda Špásová
Líbo, krásné výrobky a určitě bych si něco koupila. Do Pardubic jsem jezdívala, takže vím, že jsou trochu dál od nás. Ale jste opravdu moc šikovní senioři. Ať se vám daří. *****
Olga Štolbová
Ahoj Libuše, žasnu a tleskám. Tolik krásných věcí, nejraději bych se k vám rozjela a odvezla si toho kufr. Jsou u vás šikovní senioři, možná spíš seniorky.*****
Libuše Bombačová
Na výstavu se dostanete od vlakového nebo autobusového nádraží bez přestupu trolejbusem č. 21 na Třídu míru a půjdete asi 150 metrů směrem k Zelené bráně. Pasáž je na pravé straně ulice.
Hana Práglová
Libuš,vítám tě mezi námi.Je dobře,že ses přidala.Díky za pozvání,Výrobky i fotky jsou opravdu nádherné!!
ivana kosťunová
Jsou to krásné věcičky, nejvíce se milíbí malba na hedvábí a batika africkou hlinkou. Tuto techniku jsem ještě nikde neviděla
Zuzana Pivcová
Je to určitě velmi zajímavé. Ale jsem ještě pracující. Sama jsem na ruční práce hrozně nešikovná. O to raději je prohlížím, případně něco koupím jako dárek.
Hana Rypáčková
Šikovné ruce, vybrala bych si dárečky. Je to pro mne dost z ruky.
Alena Várošová
Paní Libuše jsou to nádherné věcičky a lidičky mají zlaté ruce,jsou šikovní..Moc se mi líbí Vaše fotografie z výstavy pořízené.Líbí se mi batikované šátky na stojanu.Věřím,že každý by si určitě vybral a ne jednu věc.pěkné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.