Modelky se představují: Emilie Valášková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Emilie Valášková

10. 3. 2016

Přeji hezký den, jmenuji se Emilie. Je mi 53 let, jsem rozvedená a žiji v Karviné. Mám Dvě krásné dospělé dcery, žijící v Praze.

Jsem milovnice koček a ezoterická duše, narozená ve znamení Kozoroha. Založením spíše introvert, ale od doby, co jsem dostala příležitost si zlehka "osahat" modeling, objevuji v sobě protipól. :-) Bylo to báječné, ten skvělý pocit ze sebe samé. Jsem velmi vděčná za tu inspiraci, povzbuzení, nové zážitky a také krásná přátelství.

Moc ráda bych si něco podobného zopakovala a opět s povděkem kvituji příležitost se zde prezentovat. Jsem sice malé postavy i pokročilého věku, ale zato velká i mladá duchem. :-)

Děkuji!

Modelky
Hodnocení:
(3.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Tomáši Vy jste mne rozesmál...Paprika asi nebudete. Emilie mne zaujala už tím, že ji láká přátelství, zážitky- a o to tu jde především myslím, žádná z nás už netouží být jako mladí- VIP osobou, ale jen se dobře cítit.
Emilie Valášková
Zdravím všechny :-) Děkuji všem za milé ohlasy, mám radost :-) Teprve se tady rozkoukávám ;-) Přeji Vám všechno dobré
ivana kosťunová
Jděte do toho, máte na to !!
Lidmila Nejedlá
Chacháááá, sladkých 53 let. Sluší Vám to, Emilko, jděte do toho.
Alena Tollarová
Emilie, jste mladé pěkné děvče. Určitě Vás ještě čeká hodně pěkných zážitků. Tak s veselou myslí vykročte jim vstříc.
Zuzana Pivcová
No, Váš věk jsem měla o povodních 2002. A to jsme dost náročně vyklízeli zatopené přízemí archivu a připadala jsem si celkem mladá duchem i fyzičkou. Ale jinak Vás chválím, sluší Vám to, působíte typově fakt mladistvě.
Ladislav Vesecký
Mit 53, to bych si pískal.
VANDA Blaškovič
No, prosím! Tak Vám přeji lehkou chůzi na molu..:)
Naděžda Špásová
Abych pravdu řekla, v 53 letech jsem si rozhodně nepřipadala být v pokročilém věku. Emílie, co budete dělat, až vám bude jako většině z nás?
Eva Mužíková
No výborně Emilie, rozšířila jste hezky řady zájemkyň. Musím honem oprášit svá alba, abych se koukla, jak jsem na tom v 53 letech byla já / že bys záviděla Bertice, styď se /:)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...