Modelky se představují:  Helena Votíková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Helena Votíková

25. 3. 2016

Proč jsem se přihlásila do projektu i60 „Hledáme zralé modelky“?

Už nevím, zda to byla reklama, nebo přímo článek o přehlídkách, prostě mě ten nápad oslovil.  Přestože jsem Váha, neváhala jsem, zaregistrovala se a poslala fotku. Dámy, které se dosud představily, mají k modelingu, módě jako takové a decoru velice blízko. Takové zkušenosti já nemám.

Jsem z Prahy a v říjnu mi bude šedesát. Když se podívám zpátky, rozhodně můj život nebyl nuda. Propadla jsem aerobiku, podlehla vlně orientálních tanců, vyzkoušela flamengo, a jak přibývaly roky, změnilo se i sportovní zaměření, pillates, plavání, aqua aerobic, turistika, cestování, geocaching.

Rok 1989 znamenal pro mnohé rodiny hodně změn. Naše nebyla výjimkou. Našla jsem si nové zaměstnání v prestižním vydavatelství. Otevřel se mi úplně nový a nepoznaný svět. Svět módy, focení, stylingu, redakční práce. Pracovala jsem sice jako účetní, ale i tak jsem měla možnost se s pár známými lidmi potkat, nakouknout do jejich práce a jednoho firemního focení ve stylu 60. let se i zúčastnit.

I když se moje postava překulila do plnoštíhlosti, využívám příležitosti si zatančit. Mám ráda plesy a s tím si vychutnávám i dlouhé večerní. Musím se ale přiznat, že co nechodím do zaměstnání, kostýmky a lodičky již tak často neoblékám. Upřednostňuji spíše ležérní, pohodlnější oblečení.  Mám ráda historické kostýmy a líbí se mi móda z doby První republiky. Pár kostýmů jsem měla možnost i obléknout, ale jen při soukromých akcích.

Takže odtud asi pochází ten nápad přihlásit se do soutěže a na chvilku být třeba trošku někdo jiný. Nepoznané láká a zkusit si, jak se mi budou klepat kolena a jak zvládnout úsměv, je velká výzva.

Tak jsem pojala své „Modelky, představte se“ a tímto představením doplnila svou fotografii. Prvotní euforii vystřídalo rozumné uvažování. Je tu spousta krásných dam s předpoklady stát se modelkou. A když jí já nebudu, nevadí. Už vím, že na „íčku“ je dobře.  

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

 

 

 

 

Hodnocení:
(4.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
A mám zde další novou modelku! Líbíte se mi, Heleno a přeji, aby se vám kolena neklepala...) zvládnete to levou zadní...:))
ivana kosťunová
Tak hodně štěstí.
Eva Balúchová
Helenko,vítej mezi námi.
Helena Votíková
Jéé, děkuji vám všem za milé komentáře.
Alena Tollarová
Helenko, jsem ráda, že jsi s přihláškou neváhala a teď se nám i hezky představila.
Hana Lancová
Helenko, velmi se mi líbí Váš přístup. Člověk musí mít v sobě určitou pokoru ale i správnou dávku odvahy, aby se dobral kýženého cíle.
Zuzana Pivcová
Helo, ráda bych, abys na přehlídce zastupovala ty ženy, které nemají velikost 38. Určitě by to mnohé potěšilo. Sluší Ti to.
Danuše Onderková
Helenko, pěkně jste se představila, moc pěně napsané, přeji vám štěstí v soutěži.
Eva Krausová
Helenko, Vaše představení se mi líbí, je upřímné. Máme něco společného, také mne láká historie a móda z První republiky je jistě také zajímavá. Zrovna včera jsem si uložila vzpomínková fota do malovaného alba mé rodiny a stále se mi líbí doba "minulá" a černobílé snímky, mají prostě něco do sebe.A mé mamince to tenkrát moc slušelo.Přeji Vám štěstí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Představení je pěkně napsáno a já vám přeji z celého srdce hodně úspěchů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...