Modelky se představují: Helena Skorupková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Helena Skorupková

28. 3. 2016

Zdravím všechny a hlavně odvážné dámy, které se také představily.

Jmenuji se Helena Skorupková, jsem z Beskyd, kousek pod Radhoštěm. Letos mi bude 59 let, stále pracuji, ale mám mnoho zájmů a stále nemám čas.

Miluji kytičky, bylinky, les a vše živé, po čem si bohužel stále více šlapeme. Jezdím na živé koncerty rockových kapel a hudba, ,jakákoliv je balzámem na duši. Baví mě taje numerologie, grafologie, astrologie, chiromantie, výklady karet, ale vše se stihnout nedá. Ráda vařím a sbírám recepty.

Mám pěkný vztah s 12 letým vnukem, fotíme se, chválí mě, že jsem moderní babička, a tak mne napadlo se přihlásit. Chodíme s mužem po horách, začnu jezdit na kolobrndě, a jestli to ještě půjde, tak opráším kolečkové brusle.

Módu sleduji a zajímá mě, a proto si myslím, že Váš nápad s modelkami je super, je vidět, že nepatříme do starého železa.

Přeji všem pohodu v životě a radost z každé drobné maličkosti.

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

 

Modelky
Hodnocení:
(3.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
"Pléd" se mi nelíbí, není to styl pro mne...Boty na druhém snímku zcela nevhodné. Ale moderní babička ano, taková byla i má maminka-věk pro ni nikdy nebyl překážkou...
Helena Votíková
Zdravím jmenovkyni. Hezké představení. Ať se vám daří.
Zuzana Pivcová
Vaše prezentace se mi líbí, krátký střih vlasů Vás opravdu dělá moderní a Vaše zájmy (kromě vaření:-D) jsou mi blízké.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.