Akce a slevy pro seniory v pondělní MF Dnes!

Akce a slevy pro seniory v pondělní MF Dnes!

28. 3. 2016

V posledním, šestém díle seriálu MF DNES pro seniory se dočtete o tom, že s rostoucím počtem lidí v důchodovém věku přibývá v Česku i řada finančních zvýhodnění zaměřených na starší generaci.

V Mladé frontě DNES, která vychází v pondělí 4. dubna, najdete také přehled slev a výhod pro seniory právě ve vašem kraji!  

 

 

Speciální nabídka předplatného MF DNES se slevou 35 %
Co byste řekli na to, mít čerstvé noviny i s magazínem každý den k ranní kávě či snídani?Deník MF DNES si nyní můžete objednat na celý rok se slevou 35 %! S předplatným výrazně ušetříte, než kdybyste si noviny kupovali každý den na stánku. Navíc si ve vybraném období (např. každou sobotu nebo přes celé léto) můžete zcela bezplatně nechat přeposílat noviny na chalupu. Více na www.mfdnes.cz/senior

senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Dnes asi nebyl světový den mrkve, ale černého humoru. V novinách mě zařadili do skupiny "zakotvených seniorů", kteří prý začínají zdravotně chátrat. A pan Jurajda poučil o poslední cestě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ráno se ve městě po novinách MfDNES jen "zaprášilo" - zachránila mne trojkolka - noviny jsem sehnala až ve 3.obchodě (poslední). Takže seriál=kapitoly, co zaujaly, mám. Ofotím - zmenším a budu mít připraveny pro lidi, kteří by event. ještě potřebovali. Útrata á Kč 18,- rozhodně zbytečná nebyla - ale předplatné, nebo pravidelné kupování této "plachty" NE ! Užitečnější jsou noviny "Doba seniorů" - 1x/měs. - vždy v poslední pátek - též Kč 18,- (předplatné Kč 16,-).
ivana kosťunová
šikulka důchodce si dokonce umí otevřít počítač a poradit s internetem ? Kdo by to řek ?
Hana Šimková
Tak jsem se bohužel dnes 4.4.2016 dozvěděla toto: Patřím do zakotvených seniorů 27 procent. Příjem mám méně než 12,5 tisíc(já ještě méně) v důchodu tvoří větší část ženy, neradi riskují, nemají rádi změny, zýdravotně začínají chátrat, mají obavy o zdraví, dívají se na TV, luští křižovky, čtou časopisy a někteří si poradíi s internetem.Určitě převratné informace.doufám, že nás redakce nebude dále nutit si MF DNES kupovat. Utratila jsem zbytečně 18 kč
ivana kosťunová
:))
Alena Várošová
Je to jednoduché,pokud náhodou vezmu číslo,které neznám a člověk v telefonu mi začně povídat,že dostanu něco zadarmo,nebo že jsem vyhrála a budu mít poloviční slevu na zboží. Odpovím ne nechci dárek,výhru dejte někomu jinému. Dnes když vás nikdo neokrade,zadarmo vám nikdo nic nedá a pokládám telefon.
Jana Šenbergerová
To se může hodit. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Podle mého názoru nejlepší ne je nejezdit na různé akce, nevést s nimi hovory, nejezdit na jejich akce. Ale pokud někdo zadarmo jezdí, ať nenaříká že nevěděl. Věděl - nic není zadarmo.
Květoslava HOUDKOVÁ
POZOR - v sobotu to ještě nebude poslední díl seriálu. V pondělí 4. 4. vyjde "SLEVOVÝ SPECIÁL" = přehled všech výhod pro 50+ 60+ 70+ = na co je nárok -co je zdarma -slevy- o čem ani nevíme.(Ověřím si, zda i v Doksech budu moci někde uplatnit "Senior pas" - např. v Lipnici jsem měla 20% slevu oběda v restauraci - slevy směřují z Moravy do Čech, poskytov. se postupně "nabalují")
Hana Čadová
Umím říkat NE, NE, NE! Také v restauraci, když jídlo je špatné vrátím! Začínají šmejdi telefonovat, že jsem vyhrála! Vždy sdělím, aby výhra byla odeslána tak mají různé výmluvy, že se musí předat osobně. Vždy telefon zavěsím a s nikým se nevybavuji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.