Aby hlava dlouho fungovala
Ilustrační foto: pixabay.com

Aby hlava dlouho fungovala

30. 3. 2016

Ahojte všichni, jak vám funguje paměť? 

Bodla by poradna s testíky na toto téma. Existuje mnoho lektorů- odborníků, co tak někoho oslovit a navázat zajímavou spolupráci.

Máte někdo přehled nebo tip?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paměť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radek Otáhal
mám zkušenosti s cizím jazykem a tancováním, pokud máte obavy z alzheimera jsou poradny kde se můžete nechat vyšetřit.
Helena Hejduková
Testů a kvízů je jak již psali jiní je na internetu dost. Mozek trénuji pomocí luštění sudoku, kakuro a killer, křížovky,občas si zahraji s PC šachy. Pokud máte vnoučata dobré je pexeso, děti sice zpravidla vyhrají, ale je aspoň legrace. V rámci podnikání šprtám zákony a k tomu o potravinách a cvičení. A stejně zapomínám koupit toiletní papír, sůl, zápalky a jiné drobnosti, na které si vzpomenu, až když je potřebuji a klíče mám na šňůrce. A odborníci či lektoři Vám toho moc neporadí. Myslím, že pokud čtete knížky nebo pravidelně děláte činnost, u které se musí trošku myslet, tak je to celkem dostatečný trenink.
Zdenka Jírová
Na netu se najde opravdu řada kvízů a testů, ráda je luštím. Stačí zadat do vyhledávače Kvízy a hry a hned se jich objeví celá řada.
Zuzana Pivcová
Jsou testy na IQ a jsou testy na zachovalost či opotřebovanost mozku. Alzheimerova choroba bohužel poskytuje i vědce.
Květoslava HOUDKOVÁ
Kurz-nekurz, tréning-netréning - ten Zášupšák vždycky odněkud vyleze a zařádí si! Jen nás může potěšit, že nejen mezi seniory, ale také "u přeštudovaných" mladších..
Hana Rypáčková
Taky se občas objeví na Chatu nějaký testík na IQ. Nestrádám nedostatkem, ale brýle, klíče a mobil hledám.Ten jde alespoň prozvonit !!!
Květoslava HOUDKOVÁ
Tím, že jsem se v 65 letech STIHLA naučit PC/internet, mohu být bez obav, že by mi mozek zakrňoval - a můj notebook se jmenuje FILIP = protože je chytřejší než já a mnohé mne naučí! (Po odchodu do důchodu jsem se zúčastnila besedy odbornice pro trénování paměti a nechala se "překecat", abych chodila do kurzu. Z počátku to bylo snesitelné, ale když jsme se měli učit nazpamět pitomosti, které pro běžný seniorský život ani znát nemusíme, tak jsem -otráveně- z lekce utekla a víc mne tam nikdo neviděl. Zlatý můj Filípek!)
Hana Rypáčková
Jo a třeba Šifra....
Hana Šimková
Jarmilka má pravdu. To není problém.
Jarmila Komberec Jakubcová
na internetu existuje hodně kvízů a nabídek k trénování paměti. Stačí si to "vygooglovat".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.