Fotopříběh: Odpolední vycházka
FOTO: autorka

Fotopříběh: Odpolední vycházka

31. 3. 2016

Velikonoční pondělní odpoledne jsem trávila v přírodě, kam to mám z bytu pouhých 400 metrů. Šla jsem přes louky, kolem pastvin a lesem jsem se vracela domů. 

Na všech toulkách přírodou fotím, náměty nalézám vždy. Tentokráte jsem zkoušela poprvé fotit kytičky z malé vzdálenosti. Dokonce některé záběry jsem pořizovala z polohy "ležícího střelce". Jelikož jsem neměla žádnou podložku, skončilo mé oblečení po návratu domů v pračce. 

Přeji krásné jaro a fotografúm dobré světlo.

 

cestování fotografování
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Havlová
Všechny fotky jsou krásné, já dávám přednost těm panoramatickým před detaily. Těším se, že nám sem Aničko dáte další "procházkové" obrázky.
Lenka Hudečková
Hezké fotečky, povedly se Vám :-)
Anna Čípová
Odpovídám paní Elence. Mám kompakt Nikon - Coolpix P310 s náhradní baterií a zrcadlovku Canon EOS 450 D s objektivem EF 50 mm. Na makro jsem začala vkládat mezikroužky. Při zpracování fotografií na PC přeskakuji mezi Zonerem a Photoshopem. Navštěvuji kurz fotografie, takže se stále učím.
Elena Valeriánová
Alenko, je nás tady víc takto postižených :-) ,ale je to krásný koníček. Já měla první digitál Sony h5, ten fotil krásně, super barvy, ale nedrží baterky. Aničko, čím fotíte Vy?
Marie Seitlová
Krásné fotky *****
Alena Tollarová
Ráda jsem se pokochala krásnými snímky. Také patřím k těm bláznům, co nedávají foťák z ruky a krmím íčko svými procházkami a fotkami z nich. Ale můj malý soník tak krásné makro neumí. Nebo já. U mě vyhrává úvodní fotka a pak hned ta první jíva.
Elena Valeriánová
Aničko, děkuji za Váš čas i za pochvalu. Těší mě to.
ivana kosťunová
zajímavý a neobvyklý pohled na probouzející se jarní přírodu. Aničko, umíte !
Alena Várošová
Překrásné fotografie,umíte Aničko.5*
Anna Čípová
Děkuji všem. Jen co bude tepleji a slunečno, tak vyrazím hledat krásné jarní kytičky. A ještě vzkaz pro paní Elenku. Prohlížela jsem si vaše fotografie a jediným slovem hodnotím. Super.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...