Sraz i60 v Loučné nad Desnou 3.6.- 5.6.2016
FOTO: autorka

Sraz i60 v Loučné nad Desnou 3.6.- 5.6.2016

2. 4. 2016

V penzionu Oáza jsem vše domluvila a jsou na nás připraveni. Pokud by se ještě někdo chtěl přihlásit, může.

Program setkání:

Příjezd do Loučné do 15 hod. Já s Hankou už tam budeme po 12 hod a budeme přijíždějící očekávat.

V 16 hodin by byla procházka po Loučné – zámecká park s grotou, hrobka Kleinů, rybník Kocián, zámek jen z venku – zatím není přístupný, a střed vesnice.

V 19 hod bychom měli společnou večeři, uvítání všech "ičkařů!.

V sobotu ráno bychom přejeli do Velkých Losin a dopoledne navštívili zámek a zámecký park. Po obědě by byla návštěva Ruční papírny ze 16. století, kde se stále papír vyrábí. Je jediná v Evropě a je to národní kulturní památka.

Pak bychom se přesunuli do lázní a prošli se parkem. Zde by nás provedl p. Cakl, který určitě zná každou uličku. Tímto ho prosím. Jsou zde také nové Termály, tak, kdo by měl zájem, může zajít.

V neděli ráno bychom přejeli do Koutů nad Desnou na exkurzi na přečerpávající elektrárnu Dlouhé stráně.

Platba:

Do 22. 4. 2016 je třeba zaplatit zálohu 600,- Kč na účet 156336133/0800. Pokud by měl někdo zájem, může zálohu zaplatit v Doksech. Budeme mít s sebou příjmové doklady.

 

Těšíme se na Vás   

Hanka a Majka

 

 

čtenáři i60 Párty
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Maruško a Hanko, v týdnu jsem poslala zálohu za sebe a za manžela, můžete zkontrolovat zda byla připsána na účet? Děkuji.
Hana Práglová
Značím si!!!
Soňa Prachfeldová
Ahoj Majko a Hanko, prosím, oprav u mě, pojede Marika a já, jeden dvojlůžkový a chtěla bych prodloužit do pondělního přespání, v úterý bychom odjely. Zálohu za mě a Mariku zaplatím převodem Děkuji a srdečně zdravím :-)
Marie Seitlová
Ano píši si a těšíme se na vás.
Jan Vrbka
SDĚLENÍ PRO:PANÍ HANU PRÁGLOVOU A PANÍ MARII SEITLOVOU-REZERVACE UBYTOVÁNÍ +STRAVOVÁNÍ....Vážení přátelé,prosím přidejte si nás nově přihlášené, na společné setkání přátel I 60 v Loučné nad Desnou ve dnech 3.6.-5.6.2016 -PLATBU UHRADIME PŘEVODEM A DOPLATEK NA MÍSTĚ - PROSÍME O REZERVACI JEDNOHO - DVOULŮŽKOVÉHO POKOJE PRO DVĚ OSOBY - děkujeme a na společné setkání s přáteli se opětovně těšíme paní Eva Vlčková a pan Jan Vrbka z Horní Libiny.PS: Určitě společně přijedeme :-D :-))
Hana Práglová
V Loučné určitě budeme mít prostor si popovídat v Doksech.Tam sice máme ze všech asi nejdál...,ale co by člověk neudělal pro setkání s perfektními přáteli!!!!
Zuzana Pivcová
Moc se těším, jako asi všichni přihlášení!!
Dana Kolářová
Zajímavý program a děkuji za info.
Marie Seitlová
Radku převod je v pořádku, jen jsme dali možnost těm, co nemají účet a složenky jsou drahé. Obědy jsem ještě nezajišťovala, myslím, že je ještě čas. Po zaplacení uvidíme kolik nás bude. V Doksech mám v plánu si s tebou popovídat. Rododendrony by měli kvést, proto jsem to dala na tento datum.
Radovan Cakl
Majko, zálohu zaplatíme převodem. Máte s Hanou nějak naplánovaný sobotní oběd? Nevím, kolik míst má teď Istra (dřív Praděd), ale má od loňska i pizzerii. Dobře se jí U Mrázků, nebo je v dosahu Losín. Začátkem června by mohla být v květu většina rododendronů a azalek. Jinak děkuji a doufám, že důvěru ve mne kladenou nezklamete ?-D :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...