Skvělá parta v Doksech!
Doksy 2016

Skvělá parta v Doksech!

10. 4. 2016

Byl jsem v Doksech na srazu "Íčkařů" jen jeden večer, a proto nemohu popsat podrobně, co se vše za ty tři společné dny událo. A tak mi dovolte jen pár slov o tom, jak jsem vnímal setkání já.

Začnu odzadu. V tuto chvíli, kdy píšu tyto řádky, už mi konečně není špatně. Žaludek mi spravila výtečná bramboračka, kterou po příjezdu domů uvařila má drahá žena. Sice jsem si přál hovězí vývar, jenž mi léta po podobných akcích pomáhá, ale holt nebyl po ruce materiál...

Cestu domů jsem protrpěl, bylo nutné dvakrát zastavit na čerpací stanici, ne kvůli doplnění benzinu, ale tekutin (coca-coly). Ovšem daleko horší to bylo na prohlídce zámku Zákupy, na který jsme se po rozloučení v Doksech vypravili. Prohlídka zámku, jehož krásu jsem absolutně nevnímal, byla pro mne nekonečná. Těch místností a sálů, které jsem musel projít s převráceným žaludkem a obavou, že potupně znehodnotím vzácný itinerář. To by si Ferdinand I. Dobrotivý nezasloužil. Na Skalním hradu Sloup, který jsme dali ještě po Zákupech, jsem se už přece jen cítil poněkud lépe, díky čerstvému luftu.

Každopádně má dnešní nevolnost byla jedinou vadou na jinak skvělé akci. Básničky, písničky, vtípky, tanečky, prostě skvělá zábava do pozdních nočních hodin. Takto se společně bavily čtyři desítky lidí, kteří se z velké části viděli poprvé v životě! A právě v tom bylo kouzlo tohoto setkání čtenářů magazínu i60 - dala se dohromady výborná parta lidí, kteří se našli ve virtuálním světě internetu...

A tak touto cestou děkuji organizátorům za skvělý nápad a všem účastníkům za to, že se toho nápadu chytli a že jsme si tak mohli společně užít krásný večer. A dík patří i obětavému personálu Hotelu Kamýk, který dva dny po sobě trpělivě obsluhoval pětačtyřicet mladic a mladíků až do pozdních nočních hodin.

Uplynulý víkend byl, myslím, důkazem, že magazín i60 stojí za to číst (a psát) a že "tahle země není jenom pro mladý!" 

Pro ty, kdo litují, že nemohli přijet do Doks, mám jednu dobrou zprávu - už v červnu se chystá další setkání Íčkařů, na které se ještě stále můžete přihlásit. Více informací najdete zde

 

P.S.: Připojuji pár fotografií, které jsem bez svolení (omlouvám se) narychlo stáhl z profilů Helenky Č., Lenky H., Zuzky P. a Radka C. 

 

 

 

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Pěkná zpráva o stavu seniorů na íčku. Je vidět, že Honza je mlaďas, ten se jen oklepe a je schopný dalšího fungování. Další fotky přidány do galerie 05 Doksy. Dávám souhlas ke stažení těchto fotek všem íčkařům pro vlastní potřebu a na portále i60.cz. Další přidám zítra.
Alena Vávrová
Musím také se svojí troškou do mlýna. Bylo to opravdu milé překvapení, že jste za námi přijel a přispěl tak krásně k programu i všeobecné výborné náladě. Ještě bych ráda připomněla Láďu Šimůnka a poděkovala mu za výbornou diskotéku pro starší a pokročilé a všecky milé dárky. Srazům íčka ZDAR! :-)
Alena Tollarová
Fotky mám v galerii Doksy 2016.
Marie Foltýnová
Krásný víkend,ani zamračená obloha nám nepokazila veselou náladu.Díky,bylo to skvělé.
Hana Práglová
Honzo,dobře víš,že nikdy ještě nebylo tak zle,aby nebylo ještě hůř.No a že jsi včera dal do sebe o jednu limonádu víc,to patřilo k situaci!!! Hlavně že už je dobře nejenom tobě,ale všem,kteří si našli důvod se do Doks dostavit.Bylo fajn!!! Vše děkuji!!!
Danuše Onderková
Opravdu nádherný víkend, říká se, že tam kam se moc těšíte, býváte většinou zklamání. Mně se to vždy potvrdilo, ovšem až na víkend v Doksech. Už po krásném přijetí členů ička na chatu, jsem se moc těšila na Doksy, přestože jsem nevěděla zda mi to vyjde, a svou účast upřesnila, na poslední chvíli, zajištění ubytování a báječné přivítání, jako by mne všichni znali strašně dlouho, bylo úžasné. Proto chci všem, kteří tuto akci pořádali a mne tak nádherně přivítali, za tento víkend poděkovat. Poznala jsem spoustu příjemných a milých přátel. Honzo škoda, že jsi s námi nebyl už od prvního dne. Článek ale pěkný i přes tvé zdravotní problémy. Díky všem.
Hana Rypáčková
Moc ráda Helenko, ale každému to nevychází..Já zrovna se do termínů nestrefuji...Na Loučnou Milanovi mění stern..Ani Český ráj nedám, to slavím narozky.... Tak někdy jindy..Třeba tady na jihu to dám...Aspoň se připojí i Libor a Hanka ..
Jiří Libánský
Také jsem fotil. http://www.i60.cz/emag-image-gallery/show?image_gallery_id=2700 Kdo by chtěl něktré fotky ve vyšším rozlišení (v rozumném počtu) napište, pošlu. jiri@libansky,.com
Helenka Vambleki
Dávám plné souhvězdí a žasnu, jak jsi ještě se sotva vzpamatovaným žaludkem dovedl vyplodit tak pěkné zhodnocení akce. Pokud vím, nebyl jsi sám, komu bylo po ostravsky blujno - určitě to nebylo jen z piva......a proto jsem ráda, že nás hostila Alenka a nic nám nebylo a není. Ten její štrůdlík neměl chybu, že já blbá si ráno při odchodu kousek neukradla ještě na cestu :-) :-) :-) Tato setkávání mají vždy tu správnou přátelskou atmosféru a proto je rádi navštěvují i ti, co to mají trochu z ruky. A vzkaz těm, kteří jen čtou a váhají: příště se mohou zúčastnit také, bereme mezi sebe všechny, kteří o nádherná setkání stojí!
Jana Šenbergerová
Důležité je, že se zúčastnění dobře bavili a přes některé potíže se domů vrátili, aby i na i60ce bylo příjemně a veselo. Honzo, tento portál byl opravdu moc dobrý nápad. Pošli to, prosím, dál. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.