Jazz na Kampě v neděli odpoledne
FOTO: autorka

Jazz na Kampě v neděli odpoledne

11. 4. 2016

Když se zima rozhodne, že si ještě dost neužila, plácne jaro přes prstíčky. A to pak odnesou i natěšení zahrádkáři, kteří právě chtěli potrestat plevel v skoro rozkvetlých záhonech. Turisté i cyklisté si také své radovánky raději odřeknou. Tak co s načatým nedělním odpolednem.

Unavení a prochladlí jsme už chtěli procházku po jarní Kampě skončit, když před námi cedule na malém domečku u Sovových mlýnů - KAMPA JAZZ od šestnácti hodin. Naštěstí je to místo trochu odlehlé a ukryté před nájezdy zahraničních tlup. Uvnitř bylo útulno a taky narváno. Mezi malostranskými usedlíky zřejmě oblíbená kulturní rozkoš. Takže se tam prostě téměř všichni znali. My byli přivandrovalci. Ze všeho udivení a nadšení. I z fantastického domácího ořechového perníku. Ale hlavně z muziky.

Ta poletovala příjemně vyhřátou místností v neformální atmosféře.  Orchestr, složený ze zdravého jádra hudebníků zralého věku, postupně doplňovali další. Nakonec dorazila i slíbená zpěvačka, třešnička na jazzovém dortu.

Bylo to parádní odpoledne. Půvabně lidské bez velkých pódií a barevných světel reflektorů.

 

hudba zábava
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Takhle dopadl můj první pokus o hvězdičkování. Nikde nebyl návod, pro nově přihlášené. Učím se metodou pokus, omyl a nejdříve jsem myslela, že musím postupně prokliknout všechny hvězdičky, ale už to nešlo. Teprve pak jsem pochopila správný postup a už se mi to naštěstí nestalo. Drahuško, promiňte, nebyl to zlý úmysl, jen má blbost.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Drahuško - dík za kontakt. Žiji kousek od Prahy - určitě na Kampu trefím a zajedu tam "na průzkum" (Mateřs. a komunit.centru mám co nabídnout - informace vezmu s sebou a přitom tam také představím naše "í"čko = pro babičky dětí).
ivana kosťunová
Závidím Pražákům, my mimopražští to máme těžké.
Drahomíra Stínilová
Děkuju za milé komentáře. Tomu domečku se také říká SALLA TERRENA což asi znamená zahradní pavilonek, nebo něco takového. Přes den je to určené hlavně dětem, působí tam Komunitní a mateřské centrum Kampa, ale večery a nedělní odpoledne jsou věnovány kulturním akcím pro dospělé. Adresa je U Sovových mlýnů 3 a 5, Kampa. Myslím, že stačí zadat SALLA TERRENA a objeví se odkazy na program.
Dagmar Bartušková
Jejda, tam bych se také ráda mrkla!
Věra Lišková
Dávám 5* a trochu závidím, to jak umíte psát.
Květoslava HOUDKOVÁ
Možná, že se tam konají malé hezké akce i častěji - víš na ten malostranský útulný domeček jeho název a kontakt? - dík za sdělení

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...