Volné vstupenky na natáčení pořadu s Alešem Cibulkou jsou ještě k dispozici!
FOTO: Česká televize

Volné vstupenky na natáčení pořadu s Alešem Cibulkou jsou ještě k dispozici!

13. 4. 2016

Jak jsme vás před časem informovali, Aleš Cibulka se opět vrací do České televize. Při natáčení nového zábavného pořadu tohoto oblíbeného moderátora můžete být i vy. Produkce České televize nabídla našemu magazínu 20 volných vstupenek na natáčení pilotního dílu, které proběhne v úterý 26. dubna v divadle ROYAL, Praha 2, Vinohradská 48, roh ulice Vinohradské a Budečské.

Protože se kvůli nemoci omluvili někteří zájemci o vstupenky, zbyla ještě volná místa. A tak neváhejte a přijďte se pobavit! U pokladny divadla stačí nahlásit, že jste z magazínu i60.

Aleš Cibulka si do pořadu pozval jako hosty divadelního a filmového režiséra Karla Smyczka s jeho ženou a také herce Oldřicha Navrátila.

Natáčení bude probíhat od 15.00 do 17.00 hod., do divadla je nutné přijít o půl hodiny dříve, tedy ve 14.30 hod.!

Aleš Cibulka spolupracuje s naším magazínem již několik let, naši čtenáři mohli navštěvovat natáčení jeho pořadu Sejdeme se na Cibulce, moderátor je také kmotrem sbírky Šedesát odstínů lásky, kterou jsme vydali autorům básní z našeho portálu i60. 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Květo,moc to zrovna tobě přeji.Užij si natáčení i programu.Taky bych to někdy chtěla zažít.
Květoslava HOUDKOVÁ
Velká radost! Štěstí chodí dokola, unavené sedlo i na v ... = mám rezerv. vstupenku na nový pořad s Alešem Cibulkou - určitě to bude pěkný zážitek.
Helenka Vambleki
Taky si postesknu, že je to pro mne daleko, škoda
Zuzana Pivcová
Aleše jsem zažila při natáčení v divadle U hasičů, je velmi bezprostřední, žádná nafuněná hvězda. Na scéně reaguje zcela pohotově, bez přípravy. Také nám napsal úvod do někdejší sbírky poezie i60 Šedesát odstínů lásky.
Lenka Hudečková
Na Aleše bych také ráda šla, ale máme to "trochu hodně" z ruky
Květoslava HOUDKOVÁ
Pana Cibulku mám ráda - a konečně vím, proč v TV Barrandov už neprovází Českou tajenkou a asi též skončil pořad "Sejdeme se na Cibulce". Věřím, že od "í"čka obdržím 1 x vstupenku a zúčastním se natáčení v ČT (kdysi jsem chodila na natáčení pořadu "Věšák" a "Ptákoviny".) Nyní, kdy trvale bydlím mimo Prahu, se v ČT zeptám na event. možnosti natáčení dopol./odpol. Večer je už Praha nebezpečná (zejm. pro seniory) a také špatné spojení domů.
Alena Vávrová
Také mám Aleše Cibulku ráda, Zrovna má dnes svátek, tak mu přeji vše nejlepší!!
Danuše Onderková
Také mám ráda Aleše Cibulku a těším se na jeho pořad, mrzí mne, že z Ostravy je to daleko.
Zdenka Jírová
Pana Cibulku mám moc ráda, sledovala jsem jeho pořady v rozhlase, kde vyprávěl o životě slavných českých herců a hereček v předválečných časech. Mám i jeho knížku. Je to velmi pohodový člověk, nikdy jsem se u jeho pořadu nenudila.
Eva Balúchová
Škoda že jsem z velké dálky.Ráda bych natáčení pořadu viděla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Tento týden bude vědomostní kvíz věnován našim íčkařským fotografům. Poznáte autory snímků z rubriky FOTO DNE a místa, která vyfotili?