Aktuální úvaha v 50 slovech
Ilustrační foto: pixabay.com

Aktuální úvaha v 50 slovech

16. 4. 2016

Tak jsem tu zas, a ne sama, ale s houserem v kříži. Nějak se mu u mě zalíbilo. Asi je stejně jako já rád v teple. Krmím ho brufenem, prevíta, aby mě moc netýral. Na noc ho asi zaplácnu konopnou mastí, ať mě nechá spát. Nemohl si najít jinou kačenu?

 

 

 

 

 

glosa zdraví
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
MM, dík! :-)
Marie Magdalena Klosová
Zdravím Jani a jsem ráda,že Tě už opustil! Ten houser! :) mm
Jana Šenbergerová
Nechtě jsem to poslala do světa dřív, než jsem si to stihla přečíst, a proto opravuji dodatečně. Patří tam láska místo lásla a rady místo soucítění, i když i to jsem z vašich slov vnímala. O Jirkových slovech ani v nejmenším nepochybuji a kdyby mě ještě někdy houser trápil a jen tak se nenechal vyhnat, tak tu křenovou placku na něho políčím. :-)
Jana Šenbergerová
Milí přátelé, ač je to k nevíře, tentokrát mě prevít opustil stejně rychle, jak rychle se ke mně nastěhoval. A já vůbec nepochybuji, že mu stačilo být u toho, když jsem si četla vaše rady. Zřejmě se zalekl a prchl. Teplo, lásla a vaše soucítění mu nedaly šanci setrvat. Děkuji! :-)
Jiří Libánský
Šamanské léčení je tajemné a záhadné. Musí být. Pracuje s podvědomím. Když léčený ví, o co v prováděném rituálu jde, soustředí na to své vědomí a podvědmí potlačí. Pak to nefunguje. Zuzanina housera jsem vyhodil z okna a ona mu na rozloučenou zamávala a bylo po houserovi. Možná to zní jako pitomost. Ale bolest je zde způsobena tlakem stažených svalů na nervová zakončení, vycházející z páteře. Zuzanino podvědomí zaznamenalo jak jsem opeřence vytáhl z těla a svaly se uvolnily. Tím rázem zanikla příčina. Bohužel šamanské léčení je stále považováno za šarlatánství a proto už se na něj nespoléhám jako na zdroj obživy. Lidé dají raději peníze za léky. Nebo je ochotně lékař předepíše a uhradí pojišťovna. Doporučil bych použít vyzkoušený obklad z křenové placky. Nastrouhaný domácí, tedy pálivý křen smícháme s nastrouhanou bramborou v poměru 1:1 a přiložíme na 15 minut na místo bolesti, které předtím namažeme olejem (kvůli prevenci reakce kůže na tiplavý křen).
Olga Štolbová
Jani, povídání hezké, ale to ti asi nepomohlo. Houser je mrcha, ta konopná mast ho jistě odežene a mimo to máš doma ošetřovatele, takže živočišné teplo máš přímo v postýlce. To užívej nejvíc a k tomu láska, ta je návyková a dá se užívat v jakémkoli množství. Přeju rychlé uzdravení. *****
Hana Práglová
Jani,Jirka je skvělý!!! Škoda že od tebe dosti daleko!!!! Co se týče housera,--neboj,to bude dobré---jen buď ráda,že po tobě ten malý prevít nechce,abys seděla na vejcích.Zrovna je jejich čas!!!!
Zuzana Pivcová
Něco jako housera jsem měla před pár lety, to sídlil náš archiv ještě ve studené Invalidovně. Tehdy za mnou přišel Jirka, kterého jsem krátce znala, do práce, hrábl mi na kříž a vybafnul cosi, že toho housera vyhodí ven do přírody, udělal gesto z okna ven směrem do parku před budovou , bolest "vyhodil" a já koukala jak janek. To bych Ti, Jani, přála víc než Brufen, :-)
Lenka Hudečková
Jani, to taky známe - oba s Jiříkem. Máme kromě mazání nahřívací polštářek, ten většinou malinko pomůže...tak ať je lépe :-)
Alena Várošová
Kupodivu mohl Jani,ale co naděláte.Věřte,že bude líp a a brzy Vás to přejde .Houser je pán,tak budete muset počkat až odletí k své družině někde na jezítrko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.