Ilustrační foto: pixabay.com
Whisky
6. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
7.5.2016 23:56
Článek se mně, jako kočkomilce se dvěma chlupatými kočkami, moc líbil, Všechny popisované události , téměř autentické, jsem také prožila se svými miláčky. Chovám kočky celý život , některé své zážitky jsem popsala i zde na íčku a řadu si jich ještě pamatuji. Nedělám žádný rozdíl mezi psem a kočkou nebo jiným zvířetem které kdo doma chová a má k němu vztah. My jsme taková "zvířecí rodina" já i moje dvě dcery a dospělá vnučka máme ve svých domácnostech psy, kočky, osmáky, agamu / tu má vnuk/. Hlavní je, že je nám s nimi dobře. Jsou členi naší rodiny.
Zuzana Pivcová
7.5.2016 20:23
Každý Váš zvířecí článek vítám, i když mě třeba trochu rozesmutní. To se nedá nic dělat. Je v něm však cit a velká vnímavost pro zvířecí svět a duši.
Helena Votíková
7.5.2016 07:56
Moc pěkný článek. Pobavila jsem se, zvláště jak maminka po nocích vykřikovala svou žádost o whisky.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.5.2016 06:33
Každoroční květnovou akcí byla Chovatelská výstava s tombolou - výhry většinou "živé"= křeček, kuře, morče apod.(zřejmě co se doma komu "přirodilo"). A tak moje vnoučata - před 15 r. - přinesla bílého kocourka-velikost dlaň, dostal jméno Bertík a spokojeně dospěl. Začaly však jeho toulky a tak se rozhodlo o kastraci. Když jsem přijela na návštěvu, vnoučata (ještě malá) hned sdělovala: "Babi, my už nemáme kocoura". "A co se stalo? Ztratil se, nebo ho něco zajelo?" "Ale ne, babi, nic se mu nestalo, jen už není kocour - je to "kripl" (kde ten výraz slyšeli,nevím). A protože je to kocour velmi zvědavý, tak místo Bertík mu říkáme Sherlock Holmes.
Drahomíra Stínilová
7.5.2016 00:03
Moc milé vyprávění. Mám ráda všechna zvířata, raději psy, ale kočky jsou důstojnější. Kdysi náš foxlík Bobík nenáviděl sousedovic starého černého kocoura, který si hověl na sloupu u branky. Bobík na sloupek přímo kolmo vybíhal a kocour ho doháněl k šílenství. Jednou se řítil náš pes z procházky do zatáčky k vratům a proti němu vyskočil kocour. Ten náš chudák z toho dostal úplně horečku a dva dny ležel v pelechu, všichni ho litovali a dostával prášečky. Myslím, že ke konci už mu nic nebylo, ale přišel na to, že se o něj všichni starají a má se dobře, tak to na nás hrál.
Jarmila Komberec Jakubcová
6.5.2016 19:07
Protože jsem "kočkomilka" - mám dva kočičáky moc se mi povídání líbilo. To jméno Whisky nemá chybu. Já mám Piškota a Britich Lady (britka)
Jana Šenbergerová
6.5.2016 19:02
Sama bych kočku nechtěla, přesto k nim mám přes přátele docela blízko. Zrovna zítra nám začíná "služba" u jednoho kočičího fešáka. Už jsme s ním zažili různé příhody, veselé i smutné. Naštěstí vždy s dobrým koncem. Vaše povídání se mi moc líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA