Whisky
Ilustrační foto: pixabay.com

Whisky

6. 5. 2016
domácí mazlíčci
Autor: Jana Krátká
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Skalyová
Krásné vyprávění, díky za něj.
Dana Kolářová
Hezké.
Zdenka Jírová
Článek se mně, jako kočkomilce se dvěma chlupatými kočkami, moc líbil, Všechny popisované události , téměř autentické, jsem také prožila se svými miláčky. Chovám kočky celý život , některé své zážitky jsem popsala i zde na íčku a řadu si jich ještě pamatuji. Nedělám žádný rozdíl mezi psem a kočkou nebo jiným zvířetem které kdo doma chová a má k němu vztah. My jsme taková "zvířecí rodina" já i moje dvě dcery a dospělá vnučka máme ve svých domácnostech psy, kočky, osmáky, agamu / tu má vnuk/. Hlavní je, že je nám s nimi dobře. Jsou členi naší rodiny.
Zuzana Pivcová
Každý Váš zvířecí článek vítám, i když mě třeba trochu rozesmutní. To se nedá nic dělat. Je v něm však cit a velká vnímavost pro zvířecí svět a duši.
Helena Votíková
Moc pěkný článek. Pobavila jsem se, zvláště jak maminka po nocích vykřikovala svou žádost o whisky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Každoroční květnovou akcí byla Chovatelská výstava s tombolou - výhry většinou "živé"= křeček, kuře, morče apod.(zřejmě co se doma komu "přirodilo"). A tak moje vnoučata - před 15 r. - přinesla bílého kocourka-velikost dlaň, dostal jméno Bertík a spokojeně dospěl. Začaly však jeho toulky a tak se rozhodlo o kastraci. Když jsem přijela na návštěvu, vnoučata (ještě malá) hned sdělovala: "Babi, my už nemáme kocoura". "A co se stalo? Ztratil se, nebo ho něco zajelo?" "Ale ne, babi, nic se mu nestalo, jen už není kocour - je to "kripl" (kde ten výraz slyšeli,nevím). A protože je to kocour velmi zvědavý, tak místo Bertík mu říkáme Sherlock Holmes.
Drahomíra Stínilová
Moc milé vyprávění. Mám ráda všechna zvířata, raději psy, ale kočky jsou důstojnější. Kdysi náš foxlík Bobík nenáviděl sousedovic starého černého kocoura, který si hověl na sloupu u branky. Bobík na sloupek přímo kolmo vybíhal a kocour ho doháněl k šílenství. Jednou se řítil náš pes z procházky do zatáčky k vratům a proti němu vyskočil kocour. Ten náš chudák z toho dostal úplně horečku a dva dny ležel v pelechu, všichni ho litovali a dostával prášečky. Myslím, že ke konci už mu nic nebylo, ale přišel na to, že se o něj všichni starají a má se dobře, tak to na nás hrál.
Libor Farský
Moc krásně napsaný příběh, jsem nadšený *****
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože jsem "kočkomilka" - mám dva kočičáky moc se mi povídání líbilo. To jméno Whisky nemá chybu. Já mám Piškota a Britich Lady (britka)
Jana Šenbergerová
Sama bych kočku nechtěla, přesto k nim mám přes přátele docela blízko. Zrovna zítra nám začíná "služba" u jednoho kočičího fešáka. Už jsme s ním zažili různé příhody, veselé i smutné. Naštěstí vždy s dobrým koncem. Vaše povídání se mi moc líbilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%