Moje stáří

Moje stáří

19. 4. 2016

Obrázek z nějakého katalogu jsem si vystříhla před 40 lety. Moc se mi líbil a líbí se mi dodnes. Obzvláště ten pán si to náramně užívá. A tak nějak jsem si představovala můj pozdní věk. Věk tu sice pochopitelně je, jenže mému příběhu se vůbec nepodobá. A co Vy dámy a páni? Brigita Pelcová

senioři stárnutí
Hodnocení:
(4.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Také mám postel jen na spaní a spím ráda sama. Někdy by se hodily nějaké teploučké nohy, vedle mně, když se nemohu dlouho zahřát. *****
Alena Várošová
Tak to nechápu,jak někdo chce stáří trávit v posteli?.Já rozhodně ani odpoledne si nelehnu.Ať si každý svoje stáří tráví jak uzná za vhodné a Vám paní Brigito příjemně strávené dny i noci v posteli s knihou,pletením,či s dědežkem.
Libor Farský
Není to náhodou Miroslav Horníček?
Naděžda Špásová
Přiznám se, že svou postel miluji, sdílím ji se svým mužem už 38 let a naopak mám ráda, když vím, že vedle mně někdo spí. Dámy jsem si všimla, ale těch jehlic ne. Ono se nic nezměnilo, bylo to vzácností v době, kdy obrázek vznikl a je to možná vzácností i dnes. Kdoví. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
Společná postel je to nejhorší co by mně mohlo potkat. Pokud už muím spát s někým v jedné místnosti dávám postele okamžitě od sebe - nejlépe každá v jiném rohu.Jak doma tak všude i s přítelem buď máme každý svůj pokoj a i on vyznává stejný názor. I s kamarádkou takto jezdíme všude. Soukromí je pro mně priorita číslo jedna.
Květoslava HOUDKOVÁ
Taky jsem nějak přehlédla, že děda má v posteli "dámu" (snad pro rozptýlení - když odloží jehlice) - bez ní by se v tom pelechu možná i "okousal". Dokud lze, tak postel jen pro nezbytně nutnou dobu = spánek, nemoc.
Zuzana Pivcová
To já taky. Nejsem ani zvyklá číst v posteli a na TV se nedívám vůbec, takže ani z postele. Ale nevím, třeba se to u mě ještě dostaví později. :-)))
Karel Boháček
Kdo má rád posteling či gauching tak ať si užívá, já jsem akční typ.
Hana Rypáčková
Protože jsem neviděla tu mladou dámu, lekla jsem se, že ležení v posteli může připadat někomu jako příjemně ztrávené stáří....Pak jsem obrázek více prostudovala svým zbytkem zraku a ejhle, to bude ono- snad stále neštrykuje... :-)
Jana Šenbergerová
Panečku, to bývaly představy o stáří! Autor snímku by se asi nestačil divit, kdyby viděl dnešní "stařenky a staříky" v akci. Když nemusím, posteli se vyhýbám. Provozuji v ní pouze dvě činnosti, i když jedna je spíše nečinností, to když spím. Už v ní ani moc nečtu, leda by mě do postele srazila nemoc, ale to zas dělám všechno proto, abych se podobné zkušenosti vyhnula. Brigito, zajímavě jste mezi nás vstoupila, tak ať je vám tu s námi dobře. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%