A jde se s vnoučaty do kina!
FOTO: autorka

A jde se s vnoučaty do kina!

24. 4. 2016

Co dělat, přátelé, když je mizerné počasí? Třeba jít do kina!

Včera, když se schylovalo k dešti,  jsme naložili čtyři vnoučata a vyrazili do pražského multikina na Knihu džunglí v projekci D3. Nádhera, vřele doporučuji!   

Budete se s dětmi krásně bát i snít.  V obrovském kině, i když je těsně po premiéře, nás bylo, k mému údivu, jen šestnáct, i s námi. Bylo ovšem poledne. Za naši výpravu jsme vyplácli přes 1600 korun, jen to frklo. Vstupenky a tři velké sýrové popcorny. Brýle jsme nekupovali, ty máme z dřívějška a nezapomněli jsme si je vzít. Jinak patnáct korun za kus.

Ale to dobrodružství za to opravdu stojí! Všude D3 není a na ostrově už vůbec ne! Ať žije Mauglííííí a svět dětí i dospělých! Fakt, nádhera a pohádkový svět!

Nelekněte se, až na vás vyskočí tygr. Je jen animovaný, i když jako živý!

V dabingu tygra je perfektní Marek Vašut.  A jediný živý herec ve filmu je jen chlapec Mauglí.

Autoři filmu se vyznamenali! Opravdu se film povedl. Celé dvě hodiny jsme ani nedutali.

Nakonec jeden dobrý tip pro vás, přátelé:  1.5. nechoďte do průvodu, ale do kina. Lístek je totiž (asi někde) jen za padesátku. Tak to alespoň běželo v reklamě u předfilmu a já vám to tímto předávám.

Přejeme krásné tetelení se při prožívání filmu, v bezpečí kina a s rodinou v zádech, vlastně, vedle sebe!

Recenzi na film najdete zde.

 

film zábava
Hodnocení:
(3.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
"Knihu džunglí" četlo rádo mnoho dětí, nyní moderní technika čtení vytlačuje a zve do multikin na filmy. Moje 4 vnoučata dorostla, o co mají zájem je mi už jedno. Já jsem - poprvé i naposled byla v multikině před mnoha lety, když začalo. Nyní by mně to promítání spíše vadilo, rozčilovalo - obrazy i síla zvuku! Film D3 jsem ještě neviděla - nemám zájem ani peníze na drahé vstupné.
Libor Farský
Díky, Vando, za skvělý tip. Podle té recenze filmu by opravdu stálo za to někde ho vyhledat. V dětství to byla mí oblíbená knížka. Budu zkoušet na netu, jestli by nešel někde stáhnout - i bez D3. Mimochodem, D3 jsem ještě nikdy neviděl. *****
Alena Tollarová
1.600 Kč? Tak to ne. Ona taková návštěva pouti, třeba řipské, také není žádná láce. A právě skončila.
Marie Foltýnová
Když jsem byla vloni s mladými v dinoparku,tak jsme navštívili kino 3D.Viděla jsem to poprvé.Když na mě zamířil muž puškou a vystřelil.Tak jsem i vykřikla.Byl to fakt nepříjemný pocit.
Hana Čadová
Do kina s vnoučaty chodím, ale nevím zda to vyjde 1.5. Jedeme na chatu, kde se budou pálit čarodejnice, stavět májka a opékat vuřty. Bude to také hezký zážitek. Co mě v kině vadí je popcorny. Nemusím poslouchat chroupání a žádná vůně to také není! Také mě docela vadí, že je film hodně nahlas! Asi už jsem stará!
Lidmila Nejedlá
Jo, do kina na 3D filmy chodíme do Flóry. Nejvíce se mi líbil film o pravěku, v začátku se letí nad pravěkou krajinou a to jsme se fakt drželi sedadel. Film o podmořském životě byl téměř bez 3D efektu, měla jsem pocit, že hledím do akvária. Jinak proti Svátku práce nic nemám, jen ať je veselo!
Vladka Steinová
Ještě dodám-autor literární předlohy Rudyard KIPLING obdržel Nobelovu cenu za literaturu v r. 1907.Knihu Mauglí mám doma v knihovně z r. 1956. Vzpomínám, jak rádi jsme ji s bratrem četli.Film má ve světě nesmírný ohlas a velkou návštěvnost .
VANDA Blaškovič
Aleno, prosím, do průvodu Néééééé...to buď raději za pecí...:))
Alena Várošová
Děkuji Vandě za nabídku jít na 1.máje do kina,ale raději půjdu do průvodu....Do kina nechodím a filmy nesleduji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Připojuji se k Vladce o báječném nápadu. Na film vezmu svoji 5,5 letou vnučku, Vojtíšek, kterému nejsou ani 3 roky půjde později. Asi to poběží i u nás v Plzni.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...